Kızlar siz kararan bölgelerinize ne uyguladınız uygulayıp iyi gelen bir şey oldumu
Diz bölgem halı silmekten mi neyden bilmiyorum ama bacağıma göre çok kararmış durumda yani yaklaşık iki yıldır böyle ve ne yaptıysam düzelmedi tuzla ovaladım kremler aldım denedim kese yaptım limon karbonat yaptım düzelmiyor evin içinde yada gece uyurken şort giymek istemiyorum eşimden çok beni rahatsız ediyor 😢

Denemedim ama Bioderma pigmentbio krem ile viaxi krem var tüm vücut kararmalarina hatta genital bölgeye bile kullanılıyormuş bir de haftada 2 gün glikolik asit tonik uygulayabilirsin aralara gün koy mutlaka ama. Bir de güneşten koru mutlaka o bölgeyi çünkü glikolik asit güneşe hassasiyet yaratır korumazsan kararma geçmez. Glikolik asit olarak da she vec tonik onermisler instada en çok onu gördüm. Eczasagliik takip edersen videolarında bunlar var 🌺

Ddeniz bölgesel kararma için limona karbonat döküp o bölgeye sür diyolar ben denicem ama ne sıklıkta nasıl uygulasam bilen var mı (özel bölge için değil)

Popy_ bunu koltuk altında denedim hafif açılma oldu ama roll on kullanimindan dolayı tekrar karardı düzenli devam etmedim ama yaptığım dönem 2 haftada bir yapıyordum ben hassas ciltliyim o yüzden yakiyordu baya. Hassas ciltli değilseniz haftada 1 veya 10 güne bir yapabilirsiniz bence. Ama bunların hiçbiri koltuk altında kesin çözüm değil bence devamlı olarak yapmak gerekiyor diye düşünüyorum :')

Popy_ başka bölge için belki kalıcı çözüm olabilir mesela diz dirsek vs

Popy_ ben bunu birkaç yıl önce koltuk altımda denemiştim işe yaramaz sandım ama faydası olmuştu. Gerçi bende çok hafif bi koyuluk vardı yani direkt limon karbonat geçirmiş olmayabilir. Deodorant roll on falan kullandıktan sonra mutlaka akşam temizleyip nemlendirici sürüp yatıyordum. Kalitesiz olanlarını da kullanmayın onlar da etkiliyor, öyle Bim markaları falan tercih etmeyin. Bir de terledikçe temizleyin sonuçta o ter de bekledikçe rengini değiştirebiliyor. Yani dediğim gibi bir sürü etken var ben sonuç aldım ama direkt limon ve karbonat açtı diyemem her konuda dikkat ettim çünkü. Ben birkaç ay her duşta yarım limona 1-2 çay kaşığı karbonat döküp 5 dakika ovalayarak kullanmıştım. Çok hassas olmadığım için yanma, kızarıklık veya tahriş sorunu olmamıştı bende.

ehasten2 araştırıp dediklerini alacağım canım umarım bunun faydası olur ya çok kötü görünüyorlar çünkü dediğin sayfayada bi göz atacağım teşekkürler 🙏🏻

Popy_ Onuda denedim iki günde bir denedim iki hafta boyunca ama bir sonuç alamadım düzelir gibi oldu sonra yine aynı hatta daha beter 😕

roseriary anladım çok teşekkür ederim 😊 hassas cildim ama bakalım farklı şeyler olursa bırakırım denicem mutlaka 😊