sosyolog1kadin Sabin kanamanızın bitmesi gerek. Bildiğim kadarıyla doğum yapmış gibi oluyor kanama. Doktorunuz bişy demedi mi?
Marbled Sabin En az 2 hafta. Rahim enfeksiyona açık oluyor çünkü. Kanama devam ederse zaten ilişkiye girmemelisin.
Mrvela Sabin ben bir kere kürtaj geçirdim doktorum 10 gün sonra demişti aslında sen kendini ne zaman hazır hissedersen ona bağlı
Sabin Mrvela evet.kanamam yok arada sırada çok az 1 2 damla geliyor 8gün oldu kürtaj olalı şimdi vajinal kaşıntım artdı vajinamın iç kısmı sanki yanıyor ölüyorum kaşıntıdan yanmadan 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mrvela Sabin canım bi kadın var intstada doğal yağlar vb benzeri şeyler satan bi sayfada damla var demişti yağ gbi iç çamaşırına damlatıyorsun iyi geliyormuş şimdi baktım adını bulamadım ya tüh keşke kaydetseydim
KahveliMom Sabin bana doktor 15 gün sonra kontrole gel demişti kontrole gittiğimizde onay vermişti ama biz ne olur ne olmaz diye 40 gün bekledik açıkçası
Yavrukedi Sabin benim çok yeniydi kanamam bir Gün sürdü beşinci günü ilişkiye girdim. Agrım sızım yoktu hiç.
Yavrukedi Sabin hmm belki enfeksiyon kapmışsındır. Bol su içeceksin demişti doktorum . Antibiyotik te vermedi şükür enfeksiyon olmadı bende. Zaten benim doktorum en çok kullandığı cümle bol su iç 😂