Mrvela Kızlar valla 2 ay olmuştu ama sonunda eşimle çok şükürki ilişkiye girdik felaket bi patlama yaşadık ki doyamadım çok güzeldi cooook öyle bi rahatladım kiii🤤 seksi transparan bi gecelik almıştım ilk defa giydim benimki cıldırdııı kaç kere çok seksi olmuşsun dedi sayamadım bile🙈 öyleki deli gibi ısırdı her yerimi her yerim ısırık içinde kızarık bi halde bundan sonra bu kadar arayı açsında göreyim onu o😅
Mrvela Mrvela kız Mrvela Mrvela kızlar ne linci Ya Allah aşkına millet benden daha beter şeyler yazıyor lütfen linçleyecekler bişey demesin lütfen uzun zamandır kocama aynı evde hasretim😅😅 ne yapayım mutlulıgumu sevincimi [yazayım]dedim yav
bitterdelisi24 Eskobar haha 😂😂 yani insanlar anlatmak ıstıyo bırakın anlatsınlar ne diyelim şimdi 😂😂 rast gele 😂😂😂 ısırmıs falan filan .. 🤦🏽♀️
sosyolog1kadin Eskobar tebrikler 😂 ben biliyorum yani linç gelecek daha dur diğerleri de gelir birazdan 😂
arman sosyolog1kadin ahahha biri beni çağırmış yettim 😂 ama hiç linçleme havamda değilim, artık bezdim laf anlatamıyorum. Gelen giden bir fışkırttım yatak ıslandı, bir ısırdı her yerim morardı, aaai kocam şöyle yaptı derdinde 😂 ne diyim daha
sosyolog1kadin Mrvela benim için sorun değil bacım ama her detayıda anlatma kız 😂😅hayrlı uğurlu olsun bu kadar ateşli bir geceden sonra minik bir fırlama gelmesin dikkat et 😂
Yokdahanelerrr Mrvela millet neler yazıyor diye diye sınırı arşa dayadiniz. Mutluluk paylaştıkça çoğalır mantığıyla yazdıysan gotune bı bak ısırık sayın çoğalmıştır 😂😂
sosyolog1kadin bitterdelisi24 ısırmak, ısırılmak olmazsa olmaz mı 😅kocam var kız söylerim olur biter ısırı verir ahahah 😂şuan bebem ısırmaya çalışıyor beni 😬🤦♀️😂
Nur29 Mrvela senin adına sevindim canım .ilişkiye bazen renk katmak gerekiyor erkekler her ne kadarda farketmez desede çok farkediyor
Mrvela sosyolog1kadin sende saol valla kız 😀 yok yok gelmez ona dikkat ettik 😂 2 yaşında oğlum var 2. Ye hiç gerek yok şuan 😁
Nazen sosyolog1kadin bu yoruma çok güldüm😂tam olarak 5 ay önce benim başıma geldi çünkü bebek selamün aleyküm dedi😂😂😂
sosyolog1kadin arman diyecek bişy yok bacım ısıran ısırıyor morartan mortıyor anlatan anlatıyor bize de okuyp takılmak düşüyor 😂
Erva Bukadar ayrıntı gerek varmı ya 😑 cinsel iliskisini de bukadar anlatmaya hevesli insanları bi burda görüyorum anonim die bokunu çıkarıyorsunuz..