Mrvela sosyolog1kadin sende saol valla kız 😀 yok yok gelmez ona dikkat ettik 😂 2 yaşında oğlum var 2. Ye hiç gerek yok şuan 😁
sosyolog1kadin Mrvela haha bilemiyorum artık nede olsa erkeklere güven olmaz 😂zevk uğruna yakarlar bizi
bitterdelisi24 Eskobar hahaha kıyamam sen bi süre uzak kal böyle şeylerden :) sakin takılın bebişlere dikkat :) kız seni vok merak edıyorum ya :) nasıl bi tipsin sen :)
sosyolog1kadin arman diyecek bişy yok bacım ısıran ısırıyor morartan mortıyor anlatan anlatıyor bize de okuyp takılmak düşüyor 😂
Esmerkiz bitterdelisi24 resim atmıştı sanırsam çok güzel milyon tipli birine benziyordu karıştırdımmı acama😁
sosyolog1kadin bitterdelisi24 Hem bebe ısırması gibisi var mı 😂git oğlum diyorum yok illa ısıracak arada bi ısırıyor sağolsun 😬bu dönem ne zaman geçecek bakalım 🤦♀️😂
Ruzgarin_kadini Ufo aynen dedim ufo dalar şimdi ama cıks beklediğim performans yok bizımla diiğılsııın😂😂😂😂
Mrvela sosyolog1kadin benim oğlumda emerken çok ısırıyordu şimdi eskisi gibi değil ısırmıyor zamanla bırakır canım