Nazen sosyolog1kadin bu yoruma çok güldüm😂tam olarak 5 ay önce benim başıma geldi çünkü bebek selamün aleyküm dedi😂😂😂
sosyolog1kadin Nazen haha ne mutlu bana güldürdüysem☺️ eee olacağı bu kaçak minik bir bebiş 😍biraz yaramaz olur bide 😁
sosyolog1kadin Nazen haha kaçmış gelmiş minik nasıl yaramaz olmasın yada belki çok akıllı olur.🥰Sağlık olsunda
Polyannacilik Mrvela bu kadar herşeyin açık anlatilmasi ne biliyim bacım bana değişik geliyor ister istemez gözde canlaniyor anonim kullanıcılarız diye bu kadar özel bilmeye gerek var mı diye düşünüyorum bazen
Yokdahanelerrr Mrvela millet neler yazıyor diye diye sınırı arşa dayadiniz. Mutluluk paylaştıkça çoğalır mantığıyla yazdıysan gotune bı bak ısırık sayın çoğalmıştır 😂😂
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 gören diyecek nenem yasin agelmis sanki emcuklesin işte ne var muck muck 😆😆
Kuzulkurt Ufo yoğundum biraz, bayram vs derken bayağı yoruldum dinlenmeye çalışıyorum 🙂 Sorduğun için teşekkür ederim kuzum 🥹
Yasak_elma bitterdelisi24 Hahaha aşıları tam olmazsa ısırtmayalım tabi bizde kudururuz falan sonra kız🤪🤪😂😂😂