alonedark Bebeğınızle yaptığınız aktıvıteler neler ? 1 yaşa yakın ve üstü bebeklerınızle ne oyunlar oynuyorsunuz ? Seslı, şarkı söyleyen bebekler sızce bebekler ıcın gelıştırıcı bışey mı ? Yazın, yazalım hepımıze fıkır olsun 🥳
Yagmurrrr alonedark Merhabaa oğlum 14.5 aylık eğitici köpekçik,beatbo,bondigo aktivite masası var bunlarla 8 9 aylıkken daha çok ilgileniyordu şimdi yüzlerine bakmıyor :((
KahveliMom alonedark benim oğlum 19 aylık bir yaştan önce ışıklı davul ile eğitici tablet almıştık hala çok seviyor 😊
Poinella alonedark 1 yasinda oglum var su an coraplariyla oynuyo😂 sesli seyleri cok seviyor ama hemen sıkılıyo bende tek tek cikariyorum ama maksimum 10 dakika ilgisini cekiyor sonrasinda coraplarini cikarip onlarla oynuyor😂
Sokaklambasi alonedark Balım bebegin rutin hayatinda en cok nelerle uğraşmayı seviyo onu bi gozlemle ona gore oyuncak sec. Benim bebe bizim telefonlarimizi saatlerce sarja takip cikariyodu mesela tak cikar yapmayi seviyo diye lego ve birbirine gecirmeli oyuncaklar aldim cookk uzun süre oynadı. Her çocuğun ilgisi farklı yonde oluyo.Guncel oyuncak fiyatlarina bakarsak bi heves aldiklarinla oynamayıp kenara atarsa aşırı üzer 😂
alonedark Sokaklambasi zaten oyuncak aldık ve bı kaç kez oynayıp uğraşmadı daha gerçekten oyuncaklarda pahalı artık ınsan alınca uzun sürelı oynasın ıstıyor
Sokaklambasi alonedark Ben dolaptan alıyorum pahalı olanları nerdeyse yarı fiyatina geliyo. Oynama yaşı gecince de satıp elden çıkarıyorum. Hatta mama sandalyesi yürüteç hoppala vs boyle eşyalarını da bu şekilde alıp kullanıp sonra sattım. Tavsiye ederim😂
bebelihayat Ilk kizim 6 aylikken fresh pricenin sesli kumandasini almistim baya oynadi onunla simdi ikinci kizim oynuyor pili bile bitmedi 2 senedir felan cocuklar cok seviyor bu tarz oyuncaklari
Nazen alonedark ben kızıma konulan bebekler almıştım hala da oynar bul tak oyunu tavsiye ederim genelde çok seviyorlar ve uğraşıyorlar yapabilmek için onun dışında eğitici kumanda var ben eğitici köpekçik almayı düşünmüştüm sonra diğerleri de aynı görevi görüyor nerdeyse diye almadım fiyatı çok yüksekti şuan daha da artmıştir onun dışında oyun halısı almıştım