Karnım sıkı göbeğim yok ama çatlağım var biraz üzerine dövme yaptırmak istiyorum elim kadar bir yer kaplıyor sizce olurmu ve göbek dövmeleri sizce güzel mi?
Çatlağın üzerine dövme olur mu ? Birde…
BaharPrlk beyaz çatlak mı ,? Bende kılo alıp verdım zaman olmustu o sene cok denize gittim solaryuma girdim yandım derken gecmıstı .. göbeğe dövme cok yakıştırıyorum bu arada
bitterdelisi24 Doğum çatlağı 😔 Beyazlıyor zamanla evet ve o görüntüdense güzel bir dövmeyi tercih ederim ☺️☺️
Bişe dıcem hayal ettim de çatlak olan bölgede o dövme çatlağı gizlemez sanrm ya pörs bi görüntü olmaz mı anlatamadım da ama
- Düzenlendi
BaharPrlk ben sevmiyorum ya tabiki zevk meselesi ve sana kesin yakısır yani eminim .ama benlik degil hele ki büyük oldugunda .sanki kirleniyor gibi vücut. ve her kıyafet de taşınmıyor bana gore .kücük de yapmam sıkılırım sürekli gore gore. hic gerek yok vücut böyle tertemiz olmalı ya defter degiliz ki çiz çiz .tamamen sahsi fikrim dövme seven herkese saygı duyuyorum herkesin zevki baska ki yakısan da cok mesela onlarla bütünlesiyor tasıyolar ama bu benim fikrim benim tarzım degil
BaharPrlk işte çatlağın üstüne dövme nasıl durur bilemedim solaryuma girsene o çatlaklar gidiyor ya suan hıcbıyerımde yok cok sukur :) ama vardı dedıgım gibi gectı
bitterdelisi24 Solaryumla nasıl geçiyor ki çatlaklar yanıyor mu 🙄🙄🙄🙄😳
BaharPrlk yok yanmıyor:) ama ben denize gittim soloryuma gittim gectı suan yok yani
Deri inceldiği için sıkıntı olabilir
- Düzenlendi
bitterdelisi24 solaryumda ten bronzlaştıkça çatlaklar daha cok kendini belli etmez mi , çatlaklar beyaz olduğu için esmerler de daha bariz görünüyor çünkü
BaharPrlk çatlağım olmadı fakat bacağım boydan boya yanık boydan boya dövme yaptırdım ben de gözükmüyor yanık kısım
Olivetti bende öyle düşündüm ama aksi oldu belkıde bende fazla çatlak yoktu .. ama yanlarımda vardı yani beyazlık ben suan beyaz tenlym gecen yaz sımsıyah olmustum suan mesele çatlak falan hıcbırsey yok
bitterdelisi24 bende harita olma yolunda ilerliyorum doğumdan sonra deneyim inşallah ters tepmez😂😂neye hevesle başlarsam hüsranla bitiyor 😄
Nazen bence en iyisi denizde yanmak vücudun soyuluyor deri degıstırıyorsun.. üstüne bide düzenli solaryum senden iyisi yok 😂
bitterdelisi24 denizde amele yanığı oluyor benimki 😅eşim mayo bikini izin vermiyor 🙊
Nazen hadi ya o kötu işte .. o zaman sende kadınlar plajına gitceksın beybi bizde care tükenmez 😂
bitterdelisi24 hahah😅aynen ya eşim yurt dışındayken alırım kaynanamı annemi giderim 😀
Nazen Türkiye’de Hatay damı yaşıyordun :)