• Muhabbet
  • Çatlağın üzerine dövme olur mu ? Birde…

Karnım sıkı göbeğim yok ama çatlağım var biraz üzerine dövme yaptırmak istiyorum elim kadar bir yer kaplıyor sizce olurmu ve göbek dövmeleri sizce güzel mi?

BaharPrlk beyaz çatlak mı ,? Bende kılo alıp verdım zaman olmustu o sene cok denize gittim solaryuma girdim yandım derken gecmıstı .. göbeğe dövme cok yakıştırıyorum bu arada

Bişe dıcem hayal ettim de çatlak olan bölgede o dövme çatlağı gizlemez sanrm ya pörs bi görüntü olmaz mı anlatamadım da ama

BaharPrlk ben sevmiyorum ya tabiki zevk meselesi ve sana kesin yakısır yani eminim .ama benlik degil hele ki büyük oldugunda .sanki kirleniyor gibi vücut. ve her kıyafet de taşınmıyor bana gore .kücük de yapmam sıkılırım sürekli gore gore. hic gerek yok vücut böyle tertemiz olmalı ya defter degiliz ki çiz çiz .tamamen sahsi fikrim dövme seven herkese saygı duyuyorum herkesin zevki baska ki yakısan da cok mesela onlarla bütünlesiyor tasıyolar ama bu benim fikrim benim tarzım degil

BaharPrlk işte çatlağın üstüne dövme nasıl durur bilemedim solaryuma girsene o çatlaklar gidiyor ya suan hıcbıyerımde yok cok sukur :) ama vardı dedıgım gibi gectı

BaharPrlk Benim dövmecimin yaptığı dövmelere bakarken sezaryen izinin üstüne çok güzel çiçekli bir model yapmış ve çokta güzel kapatmış olduğunu gördüm ayrıca arkadaşım kolundaki yanık izini de dövmeyle kapattırdı bence kapanır ama profesyonel biri olsun dövme işi herkese yaptırılmaz🙂

Deri inceldiği için sıkıntı olabilir

bitterdelisi24 solaryumda ten bronzlaştıkça çatlaklar daha cok kendini belli etmez mi , çatlaklar beyaz olduğu için esmerler de daha bariz görünüyor çünkü

BaharPrlk çatlağım olmadı fakat bacağım boydan boya yanık boydan boya dövme yaptırdım ben de gözükmüyor yanık kısım

Olivetti bende öyle düşündüm ama aksi oldu belkıde bende fazla çatlak yoktu .. ama yanlarımda vardı yani beyazlık ben suan beyaz tenlym gecen yaz sımsıyah olmustum suan mesele çatlak falan hıcbırsey yok

Nazen bence en iyisi denizde yanmak vücudun soyuluyor deri degıstırıyorsun.. üstüne bide düzenli solaryum senden iyisi yok 😂

Nazen hadi ya o kötu işte .. o zaman sende kadınlar plajına gitceksın beybi bizde care tükenmez 😂