bitterdelisi24 evet canım Hatay İskenderun 🥰
Çatlağın üzerine dövme olur mu ? Birde…
Canım benim eşim dövmeci ben istemiştim ama yapmadı çünkü ilk yaptığında güzel sorunsuz durur dövme oturdukça çatlaklar ortaya çıkıyor o bölge kendini belli ettiği için kötü duruyor bende vazgeçtim ama sezeryan doğum yapmıştım bi süre geçsin izimin üstüne güzel bir model yaptırcam 😂 aman kocam bana yapmayacaksa kime yapacak
Nazen oo Deniz ayağının altında 🥰
bitterdelisi24 evet vallahi Karaağaç plajı Arsuz plajı yazları güzel oluyor 🥰
Nazen abim askerlıgı orda yaptı ıskenderunda :) plaj da askerlık yapıyordu😂
bitterdelisi24 hahah😂benim babamda İskenderun’da yapmış bütün askerlik resimleri yüzerken 😂
Nazen şanslılar valla :) benım abim bide komutanların eşleri kızları giriyordu sadece oraya :) onlarla ılgılenıyordu :)) haha burdan yengeme selam olsun 😂😂
bitterdelisi24 abooo yenge duymasın😂😂kızları mı yüzdürüyordu kızzz😂😂
Nazen haha yok ama askerden gelmek ıstemıyordu en son 😂😂
bitterdelisi24 e böyle askerliğe kim hayır diyebilir ki kuzum😄istemez tabi gelmeyi
Benim kardeşim de Kars’ta yaptı 6 ay ağlıyordu ayılar la beraber yaşıyoruz diye video attı gerçekten 3 4 kocaman ayı bide onlar saldırmasın diye nöbet tutuyorlardı 😅😅
- Düzenlendi
Nazen Kars da mı 😂😂😂 sansa bak ya .. bende bunu çoksa adaletsiz buluyorum… kimi denizde kimi doğuda kar da sogukta .. Kars bide yani… bide benım abim 15 ay yaptı şimdıkıler 6 ay.. sureklı adaletsizlik söz konusu
bitterdelisi24 aynen valla bide tek erkek olunca bi evde güzel yere gider diyorlar çocuk soğuktan yar bere içinde geldi ayılar cabası su bile vermiyorlardı anca babam para yolluyordu su alsın sigara alsın diye 😂aynen valla sürekli düşüyor zaman yakında 3 ay olur 🙄
Brfnaksaray Dövme oturdukça nasıl çatlaklar ortaya çıkıyor anlamadım kuzum
Nazen Kars da 15 ay kaldığını dusun :)))) saka gibi olurdu heralde
bitterdelisi24 bizimki 6 ay zor dayandı valla nasıl olurdu bilemedim hem sıcağa alışmış hemde çooookkk titiz yemek seçer o 6 ay 6 yıl gibi gelmiştir eminim😂
BaharPrlk oluyor canım ve bence güzel duruyor ama tabi dövmeye bağlı. Nasil birşey düşünüyorsun?