Kızlar kız kardeşim bekar 19 20 yaşında bayrama 1. Hafta kala adet oldu iki gün öncede kuzenim koltuktan düşürmüş çekmiş
Bügünde biraz kanaması olmuş korkuyoruz kızlık zarı bozulmuş olabilirmi dr gitmeyede korkuyor 😔acaba kalan adet gerimi geldi 10 gün falan sonra böyle olan varmı
Kızlık zarı
Kızlık zarı içeride bozulmaz çekmeyle dusmeyle falan
Glr09 kızlık zarına bu kadar anlam yüklemeyin. Benzeri bekarken bana da olmuştu . Evlenince anladım ki kızlık zarı o kadar çabuk bozulan bir şey değilmiş
Cicekliperde niye bozuluyorsa onu da anlamadım da. Doğru kelimeyi bulamadım.
Cicekliperde sadece ilişkide bozulabilicek diye bi şey yok düşmeden de bozulabilirmiş bisikletten ata binmekten falan
Glr09 ya bizi de böyle büyüttüler de o kadar kolay olmayacağını söylüyorum. Diyelim ki düşmüş bozulmuş çok mu önemli
Glr09 bunlar da bence şehir efsanesi.
- Düzenlendi
Glr09 ‘kizlik zari bozulunca’ öyle aman aman kanama olmaz sonraki gün o an olur benim bildiğim? O da tabi kanama olursa. Bu arada yorumları okudum önem veriyoruz vs. Demişsiniz ama ben ilk ilişkiye girdiğimde hic kanama olmadi yani herkeste kanama olmuyor. Simdi kardesinizin kanaması olmasa problem yaratır mı onun için, sizin aileniz için veya onun nişanlısı için?
Marbled aynen öyle hem belki ordayken direk diktirebilirler kanama garantili olsun 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Buraya bir şey sorulmayacağını bir kez daha anladım 😀😀
Glr09 duyduğun cevaplar hoşuna gitmedi bence. Ne duymak istiyorsun? Evet bozulmuştur mu diyelim? Başıma böyle bir şey geldi diyorum , kendimi geçtim arkadaşlar anlatıyor hala cahilliğinden ödün vermiyorsun. Biz de böyle. Yok işte öyle bir şey. “Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya da yazık olur adabına”
Cicekliperde hiç uğraşılcak tipler değilsiniz ondan söyledim 😃 ilgimi çekmediniz