Kızlık zarı
Glr09 yok bozulmaz
Glr09 Ben bu düştüm duvara çarptım duvar çitine oturdum top geldi hymen zarı yırtıldı laflarına pek inanmıyorum açıkçası. Vajina içinde 3 4 cm yukarıda sivri ve delici bir şey girmeyince yere düşmekle koltuğa oturmakla nasıl yırtılabilir
Sorunuzun cevabı hayır. Bir şey olmamıştır. Atlamayla, zıplamayla, attan inip eşeğe binmeyle olacak bi’ şey değil o. Başka yorumlara da gerek yok zaten diğer arkadaşlarım öyle güzel anlatmış ki. Kadınların egemen olduğu bi platforma gelip kadın aşağılarcasına konuşmuşsunuz. Umarım kardeşinizin, çevrenizdekilerin, kendinizin o küçücük zardan ibaret olmadığınızı kavrarsınız. Umarım kardeşinizin ‘kızlığı’ zarar görmemiştir de bu bağnazlıktan dolayı başına bi’ şey gelmez. Allah’a emanet olun.
Kızlık zarı patladı,delindi,yırtıldı cümlesinden okadar igreniyorum ki. Ne ki bu bir kızın kadın olma evresinin ispatımı sizin tabirinizde .ki bu çok sacma kadın olmak icin bir ispata gerek yok .Benim o dediginiz kizlik zar esnekmiydi neydi evlendigimde birsey gelmedi yani eşimde sormadi bana niye gelmedi yok baskasiyla mi birlikte oldun diye hic munakasaya girmedik cunku biz birbirimizi seviyoruz onun ne onemi var.Doktora gidin bir baktırın kadın dogum baksin yirrtilmissa gidin diktirin ne gereksiz bir operasyon bana gore ne utanc verici bunun icin muayeneye gitmek bile dogru degil aklima camdaki kiz geldi ordada nalan disari cikti arkadaslariyla eglenmeue erkek arkadasi ile yanyana gorunce anasida goturdu sen kirlenmissin doktor baksin dedi doktora muayeneye goturdu ne kadar igrenc o kafadan sizinkide .
Glr09 koltuktan düşmeyle kızlık zarı nasıl bozulsun koltuk vajinasına girmedikten sonra 🤷🏼♀️
- Düzenlendi
Şu platformu da anlamıyorum doğrusu. Kızlık zarı kimi için önemli kimi için önemsiz olabilir. Burası yargılama , çağdaşlığı yarıştırma yeri mi? Kaç milyon insan yaşıyor şu memlekette. Önemsiz diyen hadi taş çatlasın 1 milyon kişiyi geçmez. Niye yargılama meraklısı herkes böyle. Açık söyliyim bizde de önemlidir . Namusunu korursun ama önce kendi onurun için korursun. Başkası için değil.
Post sahibine gelince, kızlık zarı öyle kolay gidecek bir yerde değil. Çok şüphe duyuluyorsa da doktora gidin . Eğer dediğiniz gibi bir sıkıntı varsa rapor alın. zaten o sebeple sıkıntı varsa anlaşılır.
Emirin_annesi en aklıselim yorumdu tebrikler …
Ya canım kadınlar sizin bu ülkeye dair umutlarımı yeşertmeye ne hakkınız var gece gece 🌿
Hala kızlık zarına anlam yüklenenlerin bunu önemsiyoruz öyle gördük diyenlerinde amk! Kaç kadının hayatını kararttı bu sığ düşünceler. Vazgeçmiyorsunuz cahillikten.
LingardiumLeviosa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Glr09 Ay saçmalamayın lütfen eşim bozana kdr canım çıktı at binmeyle falan nasıl bozulcak
LingardiumLeviosa Yalnız nickin gözlerimi doldurdu harryyyy rom 🥺
Sucuklu_yumurtaaa ben de çok beğendim😢
Emirin_annesi çağdaşlık yarıştırıyorum bak😁 sidik yarıştırır gibi 😁
Glr09 sana diyolar ki kan gelmiş sağlık problemi olabilir neden kızlık zarını düşünüyosun diye. Verdiğin cevap biz önemsiyoruz. Senin gibiler oldukça bu kadinlarin üstünde ki yük asla bitmez. Ne olacak kızlık zarı bittiyse ömür billah evlenemez mi nişanlısı mi bırakır gider. Az biraz mantık ya
Emirin_annesi yorumları okudum çoğunluk kan geldiyse kızlık zarını değil sağlık problemi olabileceği neden ilk akla o geldiğini sormuş. Kimse yargılamamis bence. Hadi kan gelmese neyse de belli sağlık problemi var
- Düzenlendi
LingardiumLeviosa bravo o zaman , tebrikler. En çağdaş sensin 👍🏼