11 senelik evliyim ve ilk günden belli bitmek bilmeyen borç o kadar Yorgun’um ki artık sıkıldım borç ödemekten kredi ödemekten kredi günü geçince acaba haciz gelirmi korkusunda 2 tane evladım var o kadar masumlar ki dışardan görenler imreniyor usluluklarına elimden geldikçe herseyleri tam olsun diye uğraşırıyorum maddi açıdan kışın çok zorluk cekiyoruz sezonluk yerde oturdum için yazın hersey çok güzel gidiyor borçlar tıkır tıkır ödeniyor ama kışa birikim yapamıyoruz zaten bu pandemi 2 yıl geriye attı herseyi eşim taksici bundan 3 yıl önce evin kapısının önünde kaza yaptı alköllü yakalandı ama 2 bira ehliyetine el kondu 6 geldi geçti derken bugün yine tokat gibi geçmiş önüme geldi işler açıldı şükür 1 aydır hersey yolunda tüm kış maddi sıkıntı cektim ekmek alıcak para bulamadım bu sabah araba bağlanmış ruhsat alamadı için alköllü yakalandı dönemden dolayı 4 ay sonra kendisi alabiliyormuş 4 ay sonra demek tüm sezon bitmesi demek arabanın plakanın üzerin de haciz oldu için malı Benim üstümden de gösteremiyor kendi ailesi zaten hiç yardımcı değil birde elimizdekini almaya çalışırlar benim ailem çok destekçi maddi manevi ama artık İnan’ın onlara karşıda mahçup olmaktan sıkıldım tüm günüm zehir oldu ağlamaktan içim içim yiyor ne olucak nasıl olucak diye düşünmekten kızım herseyini farkında yavrum büyük oldu için çok durgun du tüm gün artık ne hayattan umudumu tamamen kestim sanki dünya yıkılmış ben altında eziliyorum