[bilinmeyen] inwaAllah
hamile kalmam icin onerileriniz
Yamusss Evet, öyle bebek olcak diye şartlanınca olmaz.
Yamusss yok canim biz isdiyoruz ama pek her dakika dilimizde degil yani olsunda olsun diye ben kendimde cok isdiyorum ewiminde isdedigini biliyorum o yuzden bana kaynanam onermiwdi soan suyunu incir suyu bi gunde her ikisinden 1litre ic daha sonra havuc yedir dedi ewine ozaman olcak dedi ama ben 2ay yapdim ama artik su icmekden iyrendim diye olmiyacak dedimde bow verdim su cok icemiyorum bi gunde en fazla 2 bardak icerim 🤦♀️
diana hamile kalmak için ilişkite girme . O vücutta stres yaratıyor. Biraz rahatla sende anne olacaksın inşallah. İlişkiden sonra mümkünse sabaha kadar hiç yataktan kalkma , hemen tuvalete gitmek yada duş Almak eskiden korunma yöntemi olarak geçiyormuş. Sırt üstü yatarken ayaklarını hafifçe kaldırabilirsin birde tabi yumurtlama takibininde çok önemi var. Yumurtlama gününden önce 3 gün cinsel perhiz yapıp tam yumurtlama günü birliktelik olursa daha fazla sperm ile şans artıyor
diana Hamile kalmışsınız galiba, tbkrikler
nergisklndr evet cok tewekur ederim 🤰
gizemsez oneri woyle canim soan suyu dediler bana burdada ben onu kaynanam tavsiye etmiwdi adetimnen sonra 10 gun kuru incir ve soan suyu icdi her gun heresinden 1litre onda sonra internete okumuwdu sik sik ara vermeden iliwki bide dokdorum bana hamileliye hazirlik icin ilac onermiwdi bi ayi olmafi o ilacin ama iwe yaradi Allah sanada nasib eder inwaAllah
Merhaba kızlar ben de11 senelik evliyim 9 yaşında bir oğlum var ama bebek istiyorum olmuyor ayrıca eşim yurt dışında çalışıyor senede iki kere geliyor onda da ne kadar birlikte olursak ama bana çneriniz varsa çok mutlu olurum bebek için 🙏🏻💙
Hamile kalmak icin hap kulanilirmi
diana merhaba . Benim doktorum her sabah yataktan kalkar kalkmaz derece ile ateşimi ölçmemi söyledi. Not aldım her gün aynıı çıkıyor. Yumurtlama günü sadece yarım derece yüksek çıkıyor. Ben öyle tutturdu benim yumurtlama günüm erkenmiş Bilginize
HaleNurAyas yarım derece yuksek derken?