Hanımlar merhaba 3 buçuk senelik aralıklı giden bi ilişkim vardı son 5 aydır gayet güzel gidiyodu ikimizde birbirimize söz vermiştik bu son diye neyse bayrama yakın bana demişti bayramdan sonra istemye gelicez defalarca emin misin ciddi misin die sordum olumlu cevap aldım daha sonra bayramdan bi kaç gün önce ailesinle tanışmaya gittm yani öncedn tanışıyoruz zaten hatta baya uzaktan akrabayız die biliyorum gittm yemek yedik oturdk herşey çok güzel bayramın 1.günü tekrar gittm bütn akrabalarına falan gittik sözlü gibiyiz yani o günde herşey güzeldi fakat 2. Günü bi değişti hemde baya değişti bana bi soğk davranmalar başladı o günden beri dün gece uyurken seni çok seviyorum dedm bunun üzerine sadece iyi geceler güzelim dedi bende kızdm Allah razı olsun dedm ah be ne kadar çok sevip sevilmek istiyorm bi bilsen dedi ve konuya girdi çok sevdiği biri vardı onu unutamıyo 5 senedir kız suan evli hamile ama her sorunumzda geçmişimi silemiyorum içimden atamıyorm diyo ve bana da seni sevemiyorum dedi çok değer veriyorm mutlu etmek istiyorm ama dahası yok dedi gerçekten bana değer veriyordu unutamıcağm şeyler yaşattı hatta çok seviyomş gbi davrandı ve bunu dile getiriyodu çok seviyorum falan diye şimdi böyle olması çok zoruma gitti ben ne yapıcam bana bi akıl verin lütfen çok alışmışım bugn konuşmayınca onu anladım 🙄 biraz uzun oldu hakkınızı helal edin