Kızlar netflix dizi tavsiyelerinizi bekliyorum acil. Korku ve aşırı müstehcen filmler diziler hariç 😃
Netflix
sosyolog1kadin penceremden ve ahlaksız teklif ve dizi olarak sexlife aşırı cinsel içerikli 😋ama eşin yanında olsun tek izleme
Pudra1 hayatta eşim izletmez😂
sosyolog1kadin 😅tek izlersen soğuk cola yanında olsun ozaman😜
Pudra1 tövbe tövbe kız 😂sağol bacım izlemeyi tercih etmiyorum 😂
sosyolog1kadin mis gibi Kore dizileri var aç aç izle 😂 o ultra romantik erkekleri görüp vay be böyle erkekler gerçek hayatta var mi diyebilirsin 😂
sosyolog1kadin Brooklyn nine nine izle eşinle sarar bende
Emommom kore dizileri tatlı oluyor evet 😃ama eşim sıkılır
Ecivicivokke konusu ne
sosyolog1kadin daha yeni izledim bende yakamoz s234 kıvanç Tatlıtuğ oynuyor çok sürükleyici bir dizi tavsiye ederm
sosyolog1kadin the k2
Vagabond falan gibi dizileri izle canım. Bunlar aksiyon falan sever belki. Alice in borderland var bak. Efsane ötesi bir dizi
Polyannacilik evet onu gördük şimdi leanın 7 yaşamı var dikkatimizi çekti 😃sonra ona bakarız
Emommom ya çok teşekkürler 🌼
Emommom bende şüphelendim ondan benimle özel sohbet açmış 🤦🏼♀️ bence bı sıkıntı var bunda😬
sosyolog1kadin komedi polisiye
sosyolog1kadin pozitif hikaye olarak anne with a güzel. ben the crown dizisini de sevdim İngiltere kraliyet ailesinin gerçek öyküsü. Kraliçe Elizabeth in çocukluğundan itibaren anlatılıyor. Şu an son sezonda lady Diana var mesela.
Queen_Mommm benimlede 🙄