Queen_Mommm ay sana da mı benle de açmış çıktım sohbetten ben erkek bence. Eşimize takmış kafayı illa eşinle izle diye yazmış 😂

Emommom 🤣 banada acaba eşim benle çok öpüşüp sevişiyor sonra içime giriyor acaba ondanmi erken boşalıyor ben yetersiz kalıyorum yazmış direk çıktım 😂

Queen_Mommm ne alaka bacım biz ne bilelim 😂 erkeksin falan yazdım burdan cevap vermedi işte kesin erkek cinsellikle ilgili konu açmış zaten 😂

Queen_Mommm

Emommom kız demeyin öyle dün benle de açtı sohpet aynı size yazdıklarını yazdı bende tavsiye verdim doktora gitsin sağlıklı beslensin kuru yemiş falan yesin diye 😂😂 bana erkek gibi gelmedi

sosyolog1kadin Allah seni ne etmesin 😂 kız herkese yazmış ama böyle cinsellikle alakalı. Hesabından açmış. Açar açmaz hemen cinsel içerikli soru sormuş. Her posta cinsellikle alakalı şey yazmış ve bir sürü kadına cinsel içerikli özel sohbet başlatmış 😂 normal bir kadın bunu niye yapsın. Ben erkek misin dedim bak dün hiç cevap vermedi. Ama cinsellikle alakalı bişey desem hemen yazar kesin 😂 erkek bence

Emommom hahaha benimde aklıma geldi ama kocasıyla ilgili sorunca dedim kadındır çünkü öyle çok absürt şeyler sormadı 😂

Queen_Mommm uslu diye kullanıcı vardı o da her cinsellik postunu beğeniyordu çok nadir cevap veriyordu o gitti bu geldi. Bu da aynısı beğeniyor hep bari taktik değiştirin be.