Kızlar merhaba kidsten geldim orda böyle bi soru soramazdım🤷🏼♀️ Konu eşim 4 yıldır evliyiz evlendiğimizden beri cinsel hayatımız pek yolunda değildi bi şekilde buralara kadar geldik tedaviye başladık başlarda güzeldi yoluna girdi gibiydi sonra raydan çıktı tekrar bu süreçte bilenler bilir (umarım bilmiyorsunuzdur) arzulanmamak aşırı gurur kırıcı bişi. Neyse oturdum düşündüm bu şekilde olmaz zaten eşimden utanmıyorumda cilveli bi kızım. Bu sabah uyandığımızda afedersiniz eşimin elini alıp vajinama götürdüm iki oynadı sonra çekti ben tekrar aldım götürdüm yine iki oynadı geri çekti kalktı gitti kahve yapmaya bende çağırdım napıyosun dedim kahve yapıyorum dedi benim canım başka bişi istiyo dedim sonra aa ben anlamadım ki diyo ya nasıl anlamaz bi erkek ben anlamıyorum elini alıp oraya götürüyorum yani nesini anlamıyorsun sinirlendim kalktım neyse boşver dedim ama aşırıııı sinirim bozuk cidden bi erkek nasıl anlamaz bu hareketten ben mi abartıyorum??
Çok gerginim
Mekikkkk canın istediği zaman tam tersini yap sen onunkiyle oyna aklına gelir anlar o zaman .
Mekikkkk canım bunlar türünün son örneği yanlız değilsin bendede var
Mekikkkk canım postlarımı okursan seni ne kadar iyi anladığımı anlarsın neler denedim neler yoruldum dedim saldım dedim yine olmadı üsteledim denemediğim şey kalmadı gururum çok kırıldı cinsellik olmayıncada insan çok gergin oluyor ben çözemiyorum bu sorunu bizimdi senin gibi evliliğimizde bundan başka büyük sorun yok ama asıl en büyük sorun bu arzulanmamak istenmemek dokunulmamak yoksa vanija penis değil mevzu senu anlıyorum ama önerebileceğim hiç bir şey yok malesef☹️
Papatya13 sadece içimde kalmasın yapmadım olmasın diye gittim vücud çorabı aldım almadan önci 1 haftadır bu konu üzerinde tartışmalıydık ve uzun uzun konuşup tatlıya bağlamıştık giydim çorabı çok beğendi iyi hoş dedi güç bela bi şey yaşadık inanır mısın yine gerisi gelmedi benim çaabamla hep bezdimm amannn
Papatya13 aynen öyle kim ağzını açsa aman ne güzel keşke benim kocamda hiç istemese diyor ama öyle bişi değil bu amaç sex değil arzulanmak değerli ve önemli hissetmek beni galiba en iyi siz anladınız 4 yıldır o kadar çok uğraştım ki tek başıma hem yorgun hem kırgınım napacağımı bilmiyorum artık gerçekten
Mekikkkk bende 4 yıldır evliyim inanki artık bıktım ya bıktım çözemiyorum da
Mekikkkk Eşine gerçekten inanamıyorum 🤦🏻♀️ nasil yani anlamamış anlamasa bile sen onun elini öyle götürdüğünde o nasıl istemiyor 🤔 kalkıp kahve yapmakta ne, benim karşılaştıklarım (eşim dahil) böyle tepki vermesini asla düşünemiyorum. Kesinlikle tekrar tedaviye başlayin, sende sorun yok ama eşinin yardima ihtiyaçi vardır
Mekikkkk böylelerini toplayıp yakmak lazım bende 18 yıldır uğraştım artık umrumda değil malesef böyle tiplere çözüm yok umarım çözülür ne diye evlenip günahımıza giriyorlar anlamıyorum
BerlinerBol88 yani bu sadece bi örnek yıllardır dikkatini çekmek için yapmadığım şey kalmadı gerçekten anlamıyorum aklım almıyor nasıl bi erkek bu kadar isteksiz olabilir. Tedaviye başlasak yine ne olacakki bütün umudum bitti artık normalde herşeyiyle çok iyi bi insan çok iyi bi baba bi dediğimiz iki olmaz bizi kimseye ezdirmez ama bu cinselliği aşamıyoruz 😞
Nezaket2010kerimali2020moms inan bende hiç anlamıyorum bunu ona da söyledim defalarca herşey cinsellik mi diyor anlatamıyorum derdimi
Mekikkkk aynısını benim eşimde söylüyor evet herşey değil ama yüzde 80 i bence cinsellik geçerli bir sebepleri yok zaten inan sevmiyorum istemiyorum dese daha az canım yanar bu şekilde ne arzulanmak ne sevgi belli etmek ne bir tatlı söz dokunmaz bile o derece uzağız ama sorsan sorun yok delirtiyorlar böyle böyle ondan sonra niye böyle oldun oluyor