Georgina ara sıra bende boşanmayı düşünmüyor değilim ama başka sorunumuzda yok ki diğer yanımda diyor bundan büyük sorun mu olur🤷🏼‍♀️

Deleted_1 makasta iş görür yada sürmene bıçağı falanda olur😂😂😂😂

Mekikkkk gerçekten çok zor olmalı senin için. Ben böyle bir durum yaşamadım ama sevgiyi hissetme isteği çok önemli. Cinsellik psikologları var denemediyse belki bu bir çözüm olabilir

Mekikkkk bnde de ayni celiskı var ve senin yasadiklarinin aynisi yasiyomve bende napacagimi bilmiyom

Mekikkkk istek arttırıcı çikolatalar haplar falan oluyor onlardan mı verseniz belki bir kere olsa açılır devamı gelir

BerlinerBol88

MBK denedim çikolata macun içecek ne varsa denedim psikolog tedaviside gördük tedavi sürecinde gayet iyiydik zamanla yine eski haline döndü inanın artık ufacık bi umut kırıntısı bile kalmadı içimde

Georgina gay olsa keşke ona bile razıyım yeterki kendimi yetersiz çirkin aptal saptal hissetmiyim ama malesef değil 😅

Mekikkkk ya ne söyleyeyim bilemedim ama gerçekten özgüvenini kaybetme çünkü problem sen değilsin. Eminim başka biriyle evli olsaydı yine aynı problem olurdu. Eşinde depresyon varmi? Ilaç kullanıyor mu? Isteksizlik o tarz durumlarda olabiliyor. Ve bazı insanlar cinselliğe gerçekten önem vermiyor ve aramiyor. Şuan ismini unuttum ama ismi vardi