• Muhabbet
  • Eşiniz yurtdışına gitmek istese?

Kızlar çok basit bir soru soruyorum eşinize green card çıksa ve gitmek istese gönderir miydiniz? Tabii en az 2 yıl görüşemeyeceksiniz ve gitmek için eşyalarınızı satmak zorunda kalacaksınız aynı zamanda siz bebeğinizle ailenizin yanına gideceksiniz eşiniz orda düzeni oluşturduktan sonra Amerika’ya gidecekseniz tabi bu süreçte en az 2 yıl sürecek. Yerimde olsanız ne yapardınız?

balbocegi valla öyle bir imkanınız varsa gitmesini isterdim. Sonuçta 2 yıl sonra bir ömür beraber olacağız. Dolar almış başını gitmiş. Ben de eşimi Almanya konusunda ikna etmeye çalışıyorum. Almanya’da yaşayalım diye. İmkan var gitmiyor eşşolusu 😏

Cicekliperde şu an benim gitmem saçmalık olur çünkü bebeğim daha 5 aylık ve 3 kişi gidiş masrafımız çok fazla oluyor ve orda ev yok falan çocuğumu sefil etmek istemiyorum

Nakrenpasa ama orda yapamayıp geri dönme ihtimalini de göz önünde bulundurarak düşünüyorum ve bebeğim çok küçük sadece onun gitmesi en mantıklı olan ama çok üzülüyorum babasını göremeyecek ayrı kalacağız araya mesafe girecek diye

balbocegi ay ben göndermem katiyen ölümü cesetimi cignemesi lazım gitmesi için çok gitmek istiyorsa bosanirda gider net. Kuru ekmek yerim genede iki yıl yurt dışına göndermem bende giderim mecbursa

balbocegi 2 yıl uzun bir süre ve sonu belirsiz. Riske atmaya değer mi bilemedim. Sanırım ben kabul etmezdim çünkü ne olacağı belli bile değil ve 2 yıl hiç görüşmeyeceksin

balbocegi Ben de giderdim. Ailemin yanında kalmak istemem. Eşimden zaten ayrılamam. 2 yıl uzun bir süre.

balbocegi bilemedim geleceği düşünürsek öantıklı şimdiyi düşünürsek mantıksız. Eşini sen daha iyi bilirsin. Sizin için hayırlısı olsun

Sept bebeğin peki? Orada ne olacağı da belirsiz, nerde kalacaksın bebeğinin hiçbir şeyi yok

• Sept bunu yanıtladı.

Cicekliperde eşim bizim için bir şeyler yapma derdinde o yüzden çok istiyor ülkenin hali kötüye gittiği için kızımızın burda büyümesini istemiyorum falan diyor

balbocegi ne olacak ki en azından annesi babası yanında. Birbirinize destek olursunuz. Hem aç açık kalmazsınız bence. Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben kendi adıma konuşuyorum tabii ki siz daha iyi bilirsiniz ama ben duramazdım burda.

balbocegi senin gitme imkanın varsa eğer git boşuna bekleme burda, hiçte ne olacağız diye de düşünme bence, eşin gidince sokakta mı kalıcak sanki o nerede kalırsa sizde orda kalıcaksınız az dişini sıkarsın sonunda eviniz olucak yani burda durup ne yapıcak sın ki gitme imkanın varsa tabi kesin git, millet yurt dışı için neler yapıyo mesela biz almanyaya yerleşmeyi düşünüyoruz eşim 200 bine yakın para harcadı sırf gidebilmek için orda 6 ay çalışıp anca oturum verirlerse bizde çocuklarla gidicez o da oturum verirlerse yani ve senin de gitme imkanın varsa hiç durma git derim benim imkanım olsa giderdim düşünmezdim bile

balbocegi giderdim iki çocuğum olsa bile giderdim iki yıl dile kolay söylenmesi ama gittiği zaman ikinci gün pişman olursun gibime geliyor benim iki çocuğum var bu arada senin için söyledim

dramaqueencnm bizim bebeğimle sonradan gitmemiz için tekrar mülakata falan girmemiz gerekiyor ve bu yaklaşık 2 yıl sürüyor ancak eşimle gidersek hemen gidebiliyoruz ama o şekilde de kalacak yer ve iş sıkıntısı oluyor