Eşiniz yurtdışına gitmek istese?
Ask_hosmus nasıl oturum alıcakki ? Oturum alması için 5 sene birisiyle nikahlı olması lağzım ondan boşanıp sizinle nikah yapıcak işi evi olması lağzım sizi getirte bilmesi için . Buda bi 5 6 sene sürecek.
balbocegi Biz de başvuru yaptık ama çıkmadı birlikte gidecektik ayrı ayrı gitmeyi hic dusunmedik. ben olsam elbette musade ederdim ama 2 yil cok uzun bi sure hem bebek ve baba icin hem sizin iliskiniz icin. Bence iyi kotu bi duzen olusur olusmaz siz de gidin. Cok guzel sonuclar getirse bile aile cok uzun sure ayrı kalmamalı bence.
3-4 ay oldu esim gideli. 2-3 sneeye anca ben ve cocuklarim gidebiliriz. Ilk basta zor oldu evet ama alistim. Laakin ben duzenimi bozmadim arada bi kaynanamlarda ve annemde kaliyorum 1 hafta felan tekrar evime geliyorum
balbocegi Yerinde olsam ya ben de eşinle bebeğimle birlikte giderdim ya da 2 sene ayrı kalmak yerine gitmesine izin vermezdim. Koskoca 2 sene… kocamdan ayrı kalamam valla üzgünüm başlarım paraya da pula da.
balbocegi küçük değil ki büyücek yani oraya gidince büyümesi mi duracak sanki git hiçbirşey olmaz küçükken gitmesi daha iyi hem
balbocegi kesinlikle birlikte gidin. Korkma bi sekilde duzen kurarsiniz. En fazla 1 ay surer. Esin gittikten sonra pisman olsan da yapicak bisey olmiycak.Bebegin de zaten kucukmus daha suan ya mamayla besleniyodur ya anne sutuyle. Hareketli doneme de gecmemissiniz aktif donemde olsa daha zor olurdu.
- Düzenlendi
balbocegi ben kabul ederdim yaaa 2 yıl sıkıntı çekeceksiniz ama sonrasından imkanlarınız burdakine göre kat be kat daha iyi olacak 😊 hatta imkanınız varsa birlikte gidin
- Düzenlendi
Esmerkiz yok canım öyle değil eşim vizeli gidecek iş için 6 ay çalışıp veriyorlar orda abisi gil var 200 bin verdi denklik için sadece evlilikle girilmiyor oraya ya da sadece evlilikle oturum alınmıyo eşim zaten belirtti evli ve çocuklu olduğunu
Ask_hosmus anladım ,hayırlısı olsun herşeyin.
balbocegi ilk önce eşinize onay gelmesi gerekiyor ondan sonra beraber vize için başvurabilirsiniz zaten başvuru yaptığınızda eş durumuyla gittiğin belirtilmiş oluyor sizin ve çocuklarınızın alacağı vize H4 5 yıl sonunda sizin devlete olan katkınıza bakıyorlar ondan sonra green card alabiliyorsunuz zaten
balbocegi bence git cok da düşünme .
bebelihayat eşiniz hangi ülkeye gitti? Çocuklarınız kaç yaşında ve siz de gitmeyi düşünüyor musunuz yanına?
dramaqueencnm evet süreci biliyorum sadece kafamı karıştıran şey bebeğim küçük ve gitmemiz mi daha doğru kalmamız mı ona karar vermekte zorlanıyorum
balbocegi canada da suan. Buyuk kizim 3 kucuk kizim 9 bucuk aylik. Evet bende gitmek istiyorum ama aile birlesim islemleri uzum suruyor biz 2-3 yili gozden cikardik. Hersey cocuklarimiz icin ama 2-3 yil babasiz buyuyecekler hele kucuk kizim hic tanimaz babasini o gittignde daha 6 aylikti.
KahveliMom ya biz temas bağlımlısı bir çiftiz tanıştığımız andan şu ana kadar en fazla 2 gün ayrı kaldık ben çok zorlanacağımı düşünüyorum eşimde aynı şekilde ama her şeye kızımız için katlanmaya çalışacağız
bebelihayat offf en çok beni üzen şey de o babasını tanımaması, kokusunu bilmemesi görüntülü konuşmak falan bir yere kadar eminim psikolojik olarak çok zorlanmışsınızdır
balbocegi benide en cok yarayalan sey o zaten. Ilk gittiginde maddi manevi cok yiprandim simdi sadece manevi olarak yipraniyorum cocuklari tek basima buyutmek,buyuk kizim babasini cok ozluyor ona asiri derece de uzuluyprum kucuk kizim zaten baba bilmiyor. Sonunu dusununce icim ferahliyor 2-3 sene sonra her seyin daha guzel olcak doye felan kendimi surekli motive ediyorum. Insallah sizin hakkinizda hayirlisi olur 🙏🙏
bebelihayat çok teşekkür ederimmm🥹 Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, minnoşlar bir an önce sağlıkla kavuşsun babalarına😍