Buzlulimonatam Nakrenpasa aa yok anacım adam normalde ağzımın içine düşer her dediğimi istediğimi yapar ama konu Almanya olunca Nuh diyor peygamber demiyor
balbocegi MBK evet onun orda iş bulup düzeni kurması lazım ve biz sonradan gideceğimiz için evrakların onaylanması falan 2 yılı buluyor
Sahra5 balbocegi 🙄 o düzen oturana kadaaar o çocuk da büyür aranıza mesafe de girer soğukluk da girer özlemiydi hasretiydi detken yokluğuna alışırsın iki yıl sonra yanına gidiceksin ama ikiniz de bir birinize yabancı gibi olucaksınız benden söylemesi başıma geldiği için diyorum E birde kıskançlık varsa iyice kafayı yersin ben söyleyim
balbocegi Sahra5 biliyorum farkındayım 4 gündür düşünmekten beynim ağrıyor valla mesafe her anlamda bizi kötü etkileyecek
Sahra5 balbocegi eğer giderse senin için çok zor olacak o iki yılda hiçmi gelme imkanı yok yanınıza mesela bizde eşim her yıl 8 ay çalışmaya başka ülkeye gidiyo ben kalıyorum bu yıl da öyle o sekiz ayda haytımı falan sorguluyorum zor oluyor ama yakın olduğu için istediğinde gele biliyor İki yıl yani çok zor
balbocegi Esmerkiz hayır canım yasal gidiyor ama gelmesi daha zor çünkü 5 yıl orda yaşaması gerekiyor dönmeden vatandaşlık alabilmek için
Slovem08 balbocegi 2 yıl uzun bir süreç ortalama bir düzende 2-3 ay içinde kurulabilir önden eşiniz gidip ev vs. Ayarlayıp sonraki 2-3 ay içinde yanına gidebilirsiniz bence 2-3 ay belki okey olurdu ama 2 yıl gibi bir süreç sonunda ne gerek var ki derim . Ve ailenizin yanında kalmakta evlendikten sonra çok kolay olmuyor maalesef ki yada bana öyle olmuyor ben hep evimi düzenimi özlüyorum 1-2 günlüğüne dahi gitsem
mamacita 2 yıl çok fazla uzun bir zaman. Kararsız kaldım ama eşimi tek göndermezdim oda tek gitmek istemezdi zaten. Hakkınız da hayırlısı olsun ama çok iyi bir fırsat sizin icin
Yavrukedi balbocegi beraber gideceksek olur. Onun dışında ayrı kalmayı eşimde bende trilyona değişmeyiz.
yorumcunuzz balbocegi şöyle anlatayım yeni ev almıştık çok borçluyduk ve yurt dışı işi çıktı tereddüt etmeden gönderdim eşim gitmek istemiyordu ama kalsaydı çok zorlanacaktık cermesini çocuklar çekecekti ama eşimin 9 ayda bir gelme izni var bizim oraya taşınmamız imkansız iş bitimi temelli dönecek inşallah
Dilaylaa İngiltere’ye geldiğimizde kızım beş aylık felandı 😅 yanımızda sadece bir küçük ve bir büyük çanta vardı. Yani bebeğinin küçük olması ne alaka anlamadım zor evet elbette zorlukları oluyor ama biz şuan çok mutluyuz asla geri dönmeyi düşünmüyoruz