Kızlaaar selam. Psikolojik olarak desteğinize ihtiyacım var. Küçük bir bebeğim var 10 aylık. Çalışıyorum ve annem bakıyor bebeğime. Ama ben artık çalışmak istemiyorum çok yoruldum. Uzun zamandır çalışıyorum ve artık yıprandım. Evde oturmak bebeğimle vakit geçirmek istiyorum. Ama gelin görün ki be mümkün hayat şartları malum. Çok zoruma gidiyo normal standartlarda hatta daha da altında yaşayabilmek için köle gibi çalışıyoruz. Sabah git akşam gel. Bu durum çok sıkıcı. İnsani şartlarda çalışmak istiyorum sabah erken gidip erken çıkmak ya da en azından ctesi pazar çalışmamak. :( iş ilanlarına bakıyorum en azından haftada iki gün bebeğime vakit ayırabileyim diye öyle bir iş yok bi çıkmazdayım resmen bu psikolojik olarak beni çok yıpratıyor. Siz napıyosunuz nasıl işlerde çalışıyosunuz evinize bebeğinize vakit ayırabiliyor musunuz 🥺 buraya uzun uzun da yazdım kusura bakmayın çünkü anlattığım insanlar abartıyormuşum gözüyle bakıyo eşim deseniz biraz kıskanç her işte çalışmama izin vermez o yüzden sıcak bakmıyo çalışmama zaten hiç düşünmüyo bile. Bazen bişe olsada çalışmak zorunda kalmasam diyorum bu sefer bebeğime bişe olur diye korkuyorum. Çok uzun oldu gerçekten hakkınızı helal edin içimi dökmem gerekiyordu ancak buraya dökebilirdim 🥺
Psikolojik desteğe ihtiyacım var
- Düzenlendi
Babeee eşinin biraz sana destek olması lazım yani en azından iş konusunda gereksiz kıskanclık yapmasın .eşim zorlansın ama ben kötü hissetmiyim kendimi diye izin verdigim işlerde calıssın olmaz bencillik bu .ama calısma konusuna gelince inan insana o kadar iyi gelen bisey ki sen farkında degilsin. sürekli ev sürekli aynı seyler güzel degil. ve iş insana güven katıyor .emin ol psikolojik olarak da evde olsan daha cok yıpranıyorsun kendini sadece anne olarak yada eve bakmak zorunda olan biri olarak görüyorsun. ama haftanın hergünü calısılmaz yorulmakta haklısın yani sürekli ev olmaz sürekli iş de olmaz iyi değil..en azından haftasonunu geçirebileceğin bir iş bak yada erken saatlerde biten .tabiki kolay bulunmuyor ama gozun üstünde olsun eşin de anlayıslı olsun olur hersey.ve kendine şunu hatırlat suan senin gibi calısmaya ihtiyacı olan evde kendini kötü hisseden calısmak ona iyi gelecek o kadar kadın var ki çoğu da böyle ama farkında degil
Ya aslında evet 13 - 14 yaşından beri çalışıyorum aralıksız çok alışkanım çalışmaya ama bebeğimi bırakmak onunla vakit geçirememek beni çok üzüyor. Tabii kii çalışmayı da isterim ama bu şekilde bebeğimle vakit geçiremeden değil. En azından hafta da iki gün vakit geçirebilmeliyim ya da akşam normal saatlerde eve gidip uyuyana kadar vakit geçirebilmeliyim 🥺
Babeee araba parçası paketleyen boyayan yerler var atölye gibi kadın erkek karışık çalışılıyor hafta sonu çalışmıyorlar Bi bak istersen, part time iş bulabilirsin
Babeee yani bende çalışıyorum bu birazda işverene bağlı bebeğim olmadan önce aşırı mesaili çalışırdım hatta bebeğim 2 aylıkken alıp ofise gelmişliğim var muhasebeci olduğum için ayın 20sinden sobra yeri geliyor haftada bir kaç gün mesai kalıyorum. Ama onun dışnda ben kendime göre ayarlarm işimi 5te en geç 6da çıkıyorum haftasonu çalışmıyorum. Bunu patronnla konuşsan en azndan haftasonu insiyatif kullanamaz mı bebeğin olduğu için
Babeee Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum . Sizin kadar ağır olmasa da benim de isim var … Allah kolayını versin size …
Ben hiç çalışmadım bugüne kadar. Bizde çok zorlandık. Ama esime hep dedim ki sen az getir ben cok tutayim. Ben israfı seven yada herseye para harcayan biri değilim. Esimde bazen saçma yerlere para harcıyor artık durumumuz iyi diye gerisini düşünmüyor. Ve bana artık durumu duzeldiginden beri Ben kazanıyorum sen karışamazsın sana hesap mı vericem şekilde konusmaya başladı. Bu bi kadın için çok ağır. 2. Cocugum daha küçük oldugu icin çalışamıyorum. Ama ise girip düzen tuttuğunda ona bu lafları onu bırakarak yedirtmem. İşinizin değerini bilin. Eşiniz size daha çok saygı duyuyordur ben eminim.
Babeee canım ben hiç yapmadım ama yapan kişileri tanıyorum ve kazandıkları paralara şahit oluyorum hem de evden çalışıyolar herkes biliyordur mutlaka FARMASİ… hatta instagramda bi kadın var çokta yardımcı oluyo 1-2 aya müdür çıkarıyor ekibinden ve bu kadın yalan dolanla işi olmayan birisi güvenebilirsin ona farmasi için yaz dönüş sağlıyo zaten sana her konuda yardımcı olur 👍 umarım bi faydam dokunur bu önerimle Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum
Babeee İnstagram hesabıda merve&oguzhan