Mirinda gırgırına bir muhabbet sen yanlıs anlamışsın diyor bana sürekli mesaj atıp duruyor eşim ozaman mesajlarınızı niye sildin diyorum ben onunla olan mesajlarımı hep siliyorum sen yanlış anlarsın diye. Yani gelde çıldırma demek ki aranızda yanlış anlıyacağım birşey var diyorum ben birşey yapmadım sen kafamda kuruyorsun diyor
365 gün filmi ve eşim
hatun366 yok abi diyor yok günahını almayım diye kıza normal davranamam valla hi… Senin erkek bi arkadaşın olsa sana yavşıyor mu yavşamıyor mu anlarsın heralde değilmi? Ve o kızda anlıyor boşuna abi ayaklarına yatmasınlar. Yerinde olsam kocamı da evden kovarım. Ailesine de durumu alenen anlatırım çünkü ayıp benim ayıbım değil. O kıza da iyi bir ayar çekerim nasıl bir aşifte olduğunu bir güzel gösteririm ona
- Düzenlendi
hatun366 eşin kıza mesaj vermiş işte koşuyo resmen ve bunu sapıklık olarak yapıyo.yine foruma girer girmez sinirlerim zıpladı her başlıkta bi abaza koca var
hatun366 kızla da konuşup ayar çekmen lazım kancık yalanmazsa it dolanmaz diye bir atasözümüz var. Eşiniz öyle bir filmi önerecek cesareti nerden buluyor değil mi? Ve film i nerde izledi görene kadar sizin böyle bir flmden haberiniz yokmuş anlaşılan. Nerde kimle izledi kimleri aklından geçirdi allah bilir cidden size sabırlar diliyorum
O ‘yerim😘’ mesajının öncesi ve sonrası var ve kocan mesajları silerken o mesajı unutmuş diye düşünüyorum. Filmi izleyen biri olarak biri bana bahçıvan tam benim tarzım yazsa ‘seni o şekilde s*kmek istiyorum’ olarak algılarım bence o kocanın ağzına sıç.
hatun366 naptin eşinle barıştıniz mi. dikkat et evde yokken hazir kizla saha samimi de olabilir canım
Ayrıca o abi ayağına yatan küçük orospuları da çok gördük
DramaQueen yaa o abi ayakları anam bacım ama sana muhtacım ayaklarıyla ölümüne kapışır şimdi ortalık öyle bi olmuş ki bekar kızlar evli erkek peşinde geziyor neymiş tecrübeli oluyolarmış sanki p.rno yıldızı albızlar😏😏😏