hatun366 keske ss yada fotoraf cekseydin yeminle ben olsam ortaliği ayağa kaldirmistim heleki ilk gordum anda bacim cok sakin kalmisin

Kokos kız mesaji görmemişti cevap vermesini bekliyordum

hatun366 kiz keske alsaydin cevap verdiginde bidaha alsaydin gozunun 4 ac bak yapan bidaha yapar iki uc ay sakin kal hic bisey deme gordugun da ss al ve yuzune yuzune goster

hatun366 aferin kız hepimizi yanılttın. Kafanda neyi kuruyomussun hayal falan mi görmüşsün

hatun366 senin adına üzgünüm canım ama yanlış anladığın bir şey yok maalesef

hatun366 doğrusu neymis ki aşırı merak ettim. Resmen zekana hakaret ediyo çomar..

abi demek aralarındakı şifrede ola bilir bence üstüne düş bunların

Kusura bakma da şöyle mesajlar görücem telefonda zindan ederim o hayatı o adama. Pek masum gelmedi bana. Eşin o kadına vermiş vereceği tavizi

hatun366 yani kızın günahını zaten alma ama eşinde sorun olduğu kesin gibi. Burda yorumlara bakınca anladım nasıl bir film olduğunu da hiç hoş değil. Kıza yürümüyor koşuyor eşin resmen 🤦🏻‍♀️

hatun366 haaaa o zaman sorun bu kızdada var. Körler sağırlar birbirini ağırlar modu…

hatun366 öncesinde bişey demiş ki kız bunu atmış ay çatladım resmen burdan anlıyoruz ki abiyi sen işkillenme diye kullanıyor

hatun366 365 günün birincisinise yeni çıkanda izledim bahçıvanın sahnelerinde erotik baya yani kızla cinsellik konuşmuş geçmiş olsun o filmi izle p zaman anlarsın

hatun366 fazla sakinsin bacım nedemek zor tuttum ??? Neden zor tutuyorsun ki kendini git söyle amacı karşındakine nasıl seksten hoşlandığını belirtmek yani nedemek bu bunun nasıl bı mantıklı açıklaması olabilir yapmayın Allah askina ortalığı ayağa kaldırman lazım şuan

Polyannacilik hem çok sakin hemde eşi yanlış anladın diyor buda inanacak gibi sanki😟 kız yerim yazmış arayıp kıza hesap dahi sormamış ben anlamadım. Şimdi kızla ağız birliği yapıp sonuna kadr inkar edecekler🤦‍♀️buda inanacak

Manuka10en hadi be hepsini okumadım bide yerimmi yazmış ???? Neyi yediği belli oldu afiyet olsun ne diyelim @hatun366 bacım sende bı bardak buzlu soğuk su iç hararetini alır

hatun366 kız belki senin yanında çakma diye abi diyoedur eşinzle aralarında bişiler olabilir daha önce dohbet gecms yada konusuşmuski bu mesajı atıyor olacak iş değil ortalığı yıkardım ne demek lan

hatun366 kızım manyak mısın ne demek yerim mesajlar siliniyor demekki bu kadr kör olma gözüne seveyim var bişilerrr demekki