Pembehayaller_ Kendim o yaşta evlenmek istemezdim, 16 yaşında o zaman ki sevgilimle tanışmistım ve 22 yaşımda ondan ayrılmak istedim. Aslında hiç bir problem yoktu, çok iyi ve mutlu ilişkimiz vardi ve birbirimizi çok seviyorduk ayrılık aşırı zor olmuştu. Hatta ayrılıktan sonra onu çok özlemiştim ve barıştık sonra tekrar ayrıldım 🙈 Sebep belki çok saçma olabilir ama o yaşta çok fazla yapmak istediklerim vardı ve tek kalmak istiyordum, seyahat etmek istiyordum vs. Vs. Şimdi 32 yaşındayım ve iyi ki öyle yapmışım diyorum çünkü yoksa hayatımın aşkı, eşimle tanışmam mümkün değildi. Bunu seninle paylaşmak istedim çünkü o yaşlarda insan ileriki zamanları her zaman dusunemiyor (benim ve arkadaşlarım için öyleydi).
Ama tabiki herkes farklı 20 yasinda evlenen ve hala mutlu olan çok yakın bir arkadaşım var, önemli olan sen ve evleneceğin kişinin gerçekten bu sorumluluk için hazir olması, ailelerinizinde arkanizda durmasi önemli ve yapmak istediklerini yapmış olman, hiç birşey içinde kalmasin. Beraberde yapabilirsin tabiki, ama daha çok tek yapmak istediğin birşey varsa onu iyi düşün.