Unlucky sosyolog1kadin valla uygulamaya zor giriyorum aşırı sık geliyo düzeltilmeli kullanilmiyo uygulama
sosyolog1kadin gshande tabiki olmaz ilk girdiğinde 1 reklam çıkar yeter yani böyle dakika başı reklam çok sinir bozucu oluyor
gshande sosyolog1kadin reklamı çekmez çoğu kişi bende sanmiyorum çekeceğimi çok fazla çıkıyorsa o daha da sıkıntı
Yasak_elma TombulHatun Bende güncellemedim bugidişlede güncellemeyide düşünmüyorum🤗Ama elbet birgün bizde güncelliyeceğiz ve ozamaaaan😢😢
sosyolog1kadin TombulHatun bende güncellemedim belki telfon otomatik WiFi bağlanınca güncellenmiştir. Boşver güncelleme 😂
Angellove2010 sosyolog1kadin ayy gına geldi bana simdi bende post açacaktım sen açmışsın bir türlü sayfaya giremedim sinirimi bozdu 😡
sosyolog1kadin Angellove2010 hiç sorma ya aynı reklam arka arkaya 4 5 kere çıktı. 2 3 dk da bir çıkıyor hala 😖
LiTeraRy sosyolog1kadin ay banada simdi geldi 2 saniyede bir reklam bu ne boyle ya 2 post okuyamiyorum kapanmiyor birde 1 saat sinirlerim bozuldu boyle devam ederse silerim girmem okuyamadigim gezemedigim bir platformu napiyim ki 🤦♀️
sosyolog1kadin LiTeraRy düzeltirler ama çekilmiyor gerçekten bişey okuyamıyorsun dakika başı çıkıyor hep aynı reklam