sosyolog1kadin LiTeraRy düzeltirler ama çekilmiyor gerçekten bişey okuyamıyorsun dakika başı çıkıyor hep aynı reklam
sosyolog1kadin Angellove2010 hiç sorma ya aynı reklam arka arkaya 4 5 kere çıktı. 2 3 dk da bir çıkıyor hala 😖
sosyolog1kadin LiTeraRy 1 dk önce reklam çıktı şimdi sana tam cevap yazacakken çıktı bide cevabı gönderince de çıkar. Gerçekten soğutuyor insanı bu durum
Limonlupopkek sosyolog1kadin hqppy kids de reklam cok diye buraya giriyordum. Uygulamayi guncellememistim bende suan yok😁. Daha da guncellemem. Herhalde😬
Bsrkaya Bende de aynı reklamı kapatmaktann hiç birşey yapamaz oldum. Kapatıyorum tekrar geliyor. Çok can sıkıcı. Acilen el atılması lazım.
Ecivicivokke sosyolog1kadin bende delirdim ya kendi kendine güncellenmiş her posta girmeden bir reklamb🤬🤬 sinirlenip çıkıyorum bazen ya 🤬👊🏼
sosyolog1kadin Ecivicivokke ya insan bişey yazacak reklam yazdıktan sonra reklam posta giriyorsun reklam çıkıyorsun reklam 😖
LiTeraRy sosyolog1kadin aynen oyle benim telin bide sarj sorunu var kapaniyor sarj tutmuyor burasi cok yemiyor diye dusukken giriyordum simdi reklam yuzunden 2 kat fazla sarj yiyor gene kapaniyor 😅🤦♀️
ehasten2 15 dkda bir falan çıksa bari bırak uzun postları kısa postlar bile okunmuyor dk başı açılıyor
sosyolog1kadin ehasten2 ever evet aynen öyle yarım saatte bir çıksın zaten ilk girerken reklam izliyoruz bi posta girince yine reklam yorum yazacaksın yine reklam