ehasten2 Böyle devam ederse 1 yıldız verip silerim uygulamayı reklam izlemeye girmiyoruz iki satır bişey okuyacağız bu ne böyle 🙄
LiTeraRy sosyolog1kadin aynen oyle benim telin bide sarj sorunu var kapaniyor sarj tutmuyor burasi cok yemiyor diye dusukken giriyordum simdi reklam yuzunden 2 kat fazla sarj yiyor gene kapaniyor 😅🤦♀️
soulless sosyolog1kadin dediğin gibi durmadan reklam giriyor. Bi posttan çıkıp diğerine girince veya biraz okuyunca aşağı doğru pat diye reklam cıkıyor. Çok can sıkıcı olmus keske olmasaydı böyle. Zırt pırt çıkmasa bari
sosyolog1kadin soulless 3 kere basıyorum reklamdan çıkana kadar. 2 dakika peride 2 dk reklam mekik dokuyorum
Nur29 sosyolog1kadin evet tamda ben bu postu acicaktim bu ne ya kids de bıktım zaten reklamdan şimdi burada ve saçma sapan uygulama bağrı düzgün bir reklam çıksa ah da demiycem modaroterlerin acil ilgilenmesi lagzim
sosyolog1kadin ehasten2 ever evet aynen öyle yarım saatte bir çıksın zaten ilk girerken reklam izliyoruz bi posta girince yine reklam yorum yazacaksın yine reklam
sosyolog1kadin Kuzulkurt doğru diyorsun eski tadı yok gerçekten. Eskiler gitti geri gelmedi. Sansürsüz vardı bişy demeden gitmiş. Yeni gelenler post açıp cevap vermiyor 😃
gshande sosyolog1kadin reklamı çekmez çoğu kişi bende sanmiyorum çekeceğimi çok fazla çıkıyorsa o daha da sıkıntı
fistikli_gaymakli_baklava sosyolog1kadin aynen vaalla yorum yapacak reklam posta giricem reklam yildim valla reklam hayır hemen de kapanmio 3 aşamalı beklion insalah çözülür can sıkıcı olmaya başladı reklamdan kidse girmiodum buraya geldik burdads başladı
gshande sosyolog1kadin evet ben de dün güncellemeyi engelledim ama bu sabah güncellenmiş arka arkaya 3 4 tane çıkıyor ben Web den girmeye başladım 😀