Kbbb Mirinda evet gözümüz kapanıyor bazen.. en çok içimi acıtan da bu oldu hiç evli gibi yaşayamadım en güzel zamanlarimi bu bile bir işaretti belkide😔
sosyolog1kadin Kbbb bunca şeyini görmüşsün nasıl onla sadcee yapabileceğine inandın. Sorun sende değil niye kendini suçluyorsun. Böyle hemen hayata küsülmez ya. Bi çürük çıktı diye hepsi böyle olmuyor
Kbbb Allh bağışlasın🙏 evli biri olarak düşünmenin bir tık daha ileri olduğunu düşünüyorum, anladın sen o yüzden sordum
Topitop bitterdelisi24 nasıl çarptırmışsınız anlamadım. Sırf yalnız kalmayım diye yapmıyor. Burdaki herkes gercekten nişanlıyken hiç yalan yakalamadı mı, sizin eşlerşniz gerçekten bu kadar mükemmel mi ya? Ben eşimle aska tartışmam bile ama kimseye bi yalan görürsen evlenme, boşan da demem garip heldi yorumlar Kbbb
bitterdelisi24 Topitop çarptırmak derken ??????? Ya dogru duzgun okumayıp bos yorum yapma.. postun sahıbı bu postta yanlızlık da biyere kadar yazmıs ona ıstınaden cevap verdim bilip bilmeden laf yetıstırme
bitterdelisi24 Topitop kimse mukemmel degıl lafı çarpıtan sensin ben esıme mukemmel demısım gibi konuşuyorsun… benım demek istedıgım insanlar nısanlıyken aman nısan atmım aman duyulmasın diye kendını evlenmeye zorunlu hıssedıyo .. bende dıyorum kı hoşuna gitmeyen bırseyı gördüğünde yada ıcıne sınmıyorsa baştan bitir … ben bosan falanda demedım ayrıca :)) sen nerenle okudun
Topitop Yavrukedi sen saçmalama nerenizle okuyorsunuz anlamadım ya bu aşamadaki bi kadına böyle mi denir? Yorum yapmayın daha iyi.
Topitop Kbbb İlişkinize zaman verin bence. Kısa sürede yıpranmışsınız ama evet çocuk beklesin biraz. Kendinizi onarın önce baktınız olmuyor o zaman boşanmayı düşünün. Eşiniz sorun oldugun farkında mı çözüm arıyor mu
Kbbb Kendince arıyor ama istikrar önemli,yapılan yanlış hareketler sürekli tekrara düşüyor ve en kötüsü güven vermiyor zaman vermekte sadece yorgunluk oluyor bana ama bilmiyorum çok araç bir süreç ve tek gerçekçi insan sendin yazanlardan teşekkürler
Topitop Kbbb ilişkinin durumu da önemli. Mesela asla siddeti savunmuyorum ama kendi öfkesini mi kontrol edemiyor? Yoksa siz de birsz kışkırıtyor musunuz bu da önemli. Mesela sizde suç var mı siz bazı huylarınızı değiştirseniz faydası oluyor mu yoksa hepten mi sorunlu. Bence bunları da düşünün daha kısa bi zaman olmuş. Tabiki sorunluysa kendinizi koruyarak bakın duruma garantiye alın. Bile bile lades demeyin ama süreci iyi değerlendirin ailem arkamda demişsiniz ama kimse sizi sizden iyi bilemez ilişkinizife
bitterdelisi24 Yavrukedi iyilik yapcam diye başkalarına çamur atmak da nasıl bi psıkoljı anlamadım.. iyi guzel konusuyo ama bıze neden sataştı sımdı durduk yere ben onu anlamadım
Yavrukedi bitterdelisi24 kendi düşüncesini yazsın çekilsin. Kimsenin düşüncesine karışmasın . En nefret ettiğim insan tipi. He bi o doğru tamam herkes yanlış. Post sahibide zaten işine geldiği gibi yandaşlık yapanlara düzgün yazmış farklı düşünenlere saydırmış. Değişikler .