Kbbb Yazdıklarınızı okuyunca çooook yakın bir tanıdığımın başından aynıları geçtiği için yok artık resmen farklı insanlar ama aynı hikayeler dedim.. Hayat böyle bir yer işte. Farklı ya da aynı zamanlarda, farklı ya da aynı şehirlerde, aynı hikayeler yaşanıyor farklı insanlarla.. Sizinle aynı durumu yaşayan o tanıdığım gözünü kırpmadan boşandı boşanırken giç bişey talep de etmedi biran önce kurtulmak için. Onun da yaşı sizin tabirinize göre toplumun evlenmek için geç diyebileceği bir yaştaydı. Hiç takmadı 4 ayda boşandı. İyiki boşandım diyo şimdi. Çok da mutlu. Gezip tozuyor. Çevrenizi, ailenizi falan düşünecek olursanız kendinize bu eziyeti yapmayın.. Herkes iki üç hafta üzülecek sonra kendi hayatına dönecek anne babanız dahil.. O yüzden birileri üzülür diye falan da düşünmeyin. Bu hayatı nir kere yaşıyorsunuz belki boşandıktan sonra aşık olursunuz ve hayatımın aşkını buldum dersiniz hayat bu belli mi olur ☺️Güçlü olun ve yalnızlıktan da boşanmaktan da korkmayın. Korktukça hayat hep acımasız olur size üstüne üstüne gidin hayatın. Kendi hikayenizi yaşayın başkalarının değil..