Eşimin arkadaşı ve nişanlısı daha hiç tanışmadık. Mahalleye girince aramislar hem bebek gormeye hemde eşler tanissin diye geliyoz demiş. Oğlum uyudu bende günün yorgunluğu yatıyorum ya insan daha önce haber vermezmi eşime kızdım o sinirle tersledim bide. Ne kadar düşüncesizler ya. Zaten bı iş yapamıyorum yemek sofrası öylece duruyo çamaşırlar katlanmayi bekliyo salonda. Bide hiç tanımıyorum. Kıza şimdiden gıcık oldum

Lagerthaaa ay en nefret ettıgım sey isterse kralı olsun baştan bıtmıstır :) kendı annem babam bile gelmeden önce arar .. mutlaka evi süpürürüm silerim iki dakka da .. üstünü basımı degıstırırım kızımı gıydırırım .. cocuklu insana en son yapılcak sey.. sonrada arkandan konuşurlar bi ton evi dagınık pis diye

Lagerthaaa kusura bakma müsait değiliz daha önceden haber verseydiniz iyi olurdu derdim direk nekadar düşüncesizler

Esmerkiz ben kızınca aradı başka zaman ayarlayalım ozaman gelin dedi. Bozulmuslar tabi gelecek kişiler ama yapack bişey yok. Eşim içerde oturuyo kızacam diye yanimada gelemiyo

Lagerthaaa bende hoşlanmıyorum böyle çat kapı insanlık hali sonuçta her durumda olabiliriz evimiz temiz olmaya bilir müsait değiliz önceden haber verseydiniz deseydiniz

bitterdelisi24 aynen öyle bide hiç tanımıyorum yani insan haber verir önceden. Oğlum erkenden yatar benim bende o yatınca anca evimi toplayabiliyorum. Arayıp dedi başka zaman gelin diye eşim bozulmuslar tabi ama napiyim

Nazen geri döndüler kapıdan ev ciddn bok götürüyor yani oglumun uyuyunca anca toplayabiliyorum. Eşimi arattirdim çok bozulmuslar 🤷

Aspirin hirsimi ondan cikardim galiba. Şimdi öylece oturuyo sesini çıkaramıyo kızacam diye içime oturdu benimde zaten sonradan

Lagerthaaa ya bozulacak bir şey yok müsait değilsiniz çok normal doğal bişey bebekli hayat insan yoruluyor benim kzım 2 yaşında hala günde 20 defa da toplasam yine dağınık heryerde oyuncak

Lagerthaaa Bi kaç güne hazırlıklı çağırırsın tanışırsınız o günde gerçekten müsait değildik dersiniz heralde anlamayacak kadar cahil değildirler

Lagerthaaa Evli olmadiklarindan boyle seyler hakkinda fikir sahibi degiller. Ogrenmis oldular😂😂 Sen esini uyar ama sana sormadan kabul etmesin boyle seyleri

Lagerthaaa bende bugün sildim süpürdüm ohh mis oldu dedim hop arkanı döndüm aynı . Şimdi cocukları yatırıp hop birdaha . İyi yapmişsiniz kabul etmemekle 🤦‍♀️🤦‍♀️😹😹

Lagerthaaa benim eşimin arkadaşı da kapıdan geçiyorlarmış balkona çık dediler eşime eşim çıktı orda konuştular eve davet etmedim çünkü çat kapıydı ve bende yatıyordum sonra karısı küsmüş yukarı çağırmadılar diye 🤣 bende küstüğü yere buz sürsün dedim amaan

Nazen öyle yaparım artık çocuk olunca çok zor oluyo misafir cagirmakta hiç içimden gelmiyo sırf eşimin hatri için artık mecbur