Sokaklambasi normalde eşime sormam lazım derdi kim olursa olsun ama bugün o arkadaşı en iyi arkadaşıydı heyecandan yok dememiş benden ayarı yiyince aradı durumu anlattı bidaha tövbe yapmaz bence jdjs
Çat kapı gelinir mi ya
Deleted21 çocuk olunca öyle oluyo ya. Bide ağız kenarından aman nolcak çocuklu ev diyip kapıdan çıkar çıkmaz dedikodu yaparlar. Kuyruklu yılanlar
Aslan son yazdığın söz güzelmişdi keşke onu kullansaydim bugün 😂 çokta umrumuz da aman kız tuhaf biriymiş eşimin arkadasi dert yaniyomus eşime valla sırf merakımdan hazırlık yapıp cagircam zaten 😂
Lagerthaaa valla bu kadında bi değişik eşim anlatır aynı kadın mı yoksa 😁😁
Lagerthaaa bence git gönlünü al böyle küçük küçük birikiyor sonra simsiki aklım olsa bende böle yapardm eskiden
Lagerthaaa 😂😂 oyle olur bak :)) bu seferde sen cat kapı cagır :)) ara mesela deki yarım saat sonrw sizi bize bekliyorum 🧐😂🧐🧐
Lagerthaaa bende kimseye ama kimseye habersiz gitmem bana gelenlerinden de telefon diye bişeyden haberleri yok sanki asla haber vermezler heleki bin kere yüzlerine karşı söylememe rağmen en sonu kavga ettim eşim kızıyor sizi istemiyor habersiz geliyorsunuz diye gidiş o gidiş daha da gelmediler 😂