Genelde hergün 2-3 rüya gören biriyim. Son zamanlarda ilginçleşmeye başladı. Geçenki rüyamda beslediğim balıkları gördüm, ikiside sudan çıkmışlardı ,turuncu olanı yakaladım suya koydum. Siyah olanı yakalayamadım öldü . Neyse sabah uyandım hemen balıklara bakmaya gittim ve siyah olan balığım ölmüş . Diğer gün ,görümcemi hastanede gördüm bebeğiyle, sabah uyanınca mesaj attım ve gerçekten hastanedelerdi. Hangi doktora gittiğine kadar gördüm. Sonraki rüyalar ürkütücü olmaya başladı, 3 harfliler rüyama gelmeye başladılar. Zihnen onlar olduklarını biliyorum ,bildiğim her duayı ediyorum ama yine de gitmiyorlardı, sabah gözümü açtığımda aniden ezan okunuyordu . Yani bunları nasıl anlamlandırmalıyım ,bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Eşimin babannesi suya okuyup verdi kırklan dedi , seni korkutuyorlar falan dedi . 3 harflilerin geldiği rüyada bedenimi ele geçiriyorlar mesela havada uçuruyorlar ,birsürü dua okuyorum ama inemiyorum. Ancak ezan okununca rüya bitiyor . @zarifhanim belki sen yardımcı olabilirsin.