Nietzsche Böyle şeyleri hiç müsibete yormazdım, normalde de haşereden ruhani varlıklardan korktuğum için bilinç altıma işler, gün içinde belgeselden tvden telefondan görmüşsem etkisinde kalıyorum diye düşünüyordum. Ama başımdan bir olay geçti, ve bana musallat edilen cinlerin rüyamda yılan ve akrep şeklinde bana göründüğünü söyledi havas ilmine güvendiğimiz bir hoca. İnşallah başından böyle bir olay geçmemiştir, mesela bana rüyamda bir kadın gölgesi görünüyordu, iç sesimle konuşarak sadece beni değil eşime ve çocuğuma da bulaşacaklarını söylüyordu. Ben lucid rüya olduğunu düşünerek uyandırıyordum kendimi, ama hep o rüyaları gördüğümde kızına da musallat olacağız dediklerinde kızım uykudan çığlık çığlığa ağlayarak kalkıyordu. O gün eşime rüyasını soruyordum mesela, korkarım diye detaylı anlatmıyordu ama karanlık yerde cinlerin ona geleceği gibi rüyalar gördüğünü söylüyordu. Yani ikimizin de aynı anda bunları yaşaması görmesi tesadüf müdür bilemem ama ne zaman uykumda tehdit edilsem hiç bir şey olmamış gibi eşime iyi uyuyup uyumadığını ne rüya gördüğünü sorduğumda aklımdaki yanıtı veriyordu.
Ve ben evde yalnızken yada herkes uyumuşken birden bir kaç varlık tarafından izlendiğimi hissediyordum, görüyorum diyemem ama varlıklarını hissediyordum bir korku hali ve içimde ürperti oluşuyordu.
İlla büyüdür demiyorum ama belki onların rahatsız olacağı bir şeye denk geldin ve seninle uğraşmaya başlamış da olabilirler. Ya da nazara da gelmiş olabilirsin. Bahsettiğim hoca bana cinlerin insanları korkutmayı, vesvese verip şüpheye düşürmeyi çok sevdiğini bunlarla eğlendiklerini söylemişti. çok kibirli ve övülmeyi seven varlıklar olduğundan kendilerine yalvarılmasından da çok hoşlandıklarını söylemişti. Rüyalarından çok rahatsız oluyorsan eğer bildiğin güvendiğin biri varsa ona başvurabilirsin. Cinler de insanlar gibi bu dünyada yaşayan varlıklar ve onların zarar verenleri yani kafir cinlerin de hoşlanmadığı şeyler var. Sirke, evde Kuranı kerim sesi, ibadet eden insanlar gibi. Yani bu simgesel şeylere pek anlam vermezdim ama büyüyle sürülen domuzyağını ne çamaşır suyu ne deterjan hiç bir şeyin çıkarmayıp sadece sirkeyle silindiğinde çıktığına şahit olduğumdan beri manevi temizlik olduğuna inanmış oldum. Sonuçta bu büyü pis bir şey ile yapılıyor bir hayvanın kanı, yağı, leşi, yada insandan ayrılmış saç tırnak gibi necis parçalar ile, onu da sirke bozuyor. Yahut kendiliğinden musallat olan ise pis bir suya basmak, pis bir yerde durmak, abdestsiz gezmek gibi temiz olmayan bir şeye maruz kalındığında yahut sofra bezi çırpıldığında başa gelmiş olabiliyor. Bunu da temiz ve temizleyici olan sirke bozuyor. İçtiğin suya bir kaşık da olsa ekleyebilirsin, yıkandığın durulama suyuna ekleyebilirsin, temizlik yaparken özellikle kovana ekleyebilirsin. Evde bakara suresi, saffat suresi açabilirsin. Felak ve nas sürelerini her aklına geldiğinde okuyabilirsin. Umarım bir daha rüyanda görmezsin 😰