Nietzsche inşallah öyledir canım, zaten 2 haftadir görmüyormuşsun, bu iyiye işaret. Inşallah bi daha da görmezsin.
Bazı insanlara gercekten cok geliyor bu varlıklar, mesela anneme. 3 kardeşiz. Annemin her hamileliginde ve her lohusalıginda karabasan gelirmiş hergün. Ve cok korkuturlarmiş annemi. 40 gün boyunca karabasan gelir mi ya ,insan gercekten çıldırır. Ama annem gülerek anlatiyordu bize 😂 onun haricinde normal zamanlar da annemde rüyasinda hep gölge görürmuş ama iyi gölge bu. Asker silüetinde 4-5 tane gölge elinde silah gibi bir seyle bizim evin etrafinda dolandiklarını görüyormuştu hep. Ilk başlarda annem bizi öldürecekler sanıyormuş, hocaya gitti hatta ,anlatti rüyasini, hoca kızmış anneme, bu rüya cok güzel bi rüya demiş, onlarda senin aslerlerin, evini kötü varlıklardan, hırsızlardan koruyorlar demiş. Annem cok ama cok kuran okuyan insan, namazini asla aksatmaz. Bu yüzden annemle cok uğraşırlar, hoca su vermiş içmiş bi daha görmez olmuş. Ama rüyasini anlattigi icin o asker siluetindeki gölgeleri de görmez oldu. Bazı rüyalar vardir sen korkarsin ama aslinda iyi rüyadir o, bende bekarken evin icinde ayak sesleri duyuyordum. Yavaş hareketlerle yürüme sesi. Anneme soyledigimde babandir o dedi ama babam uyuyordu degildi. Yeni evliyken de ne zaman kuran okuyup yatsam yine o ayak seslerini duyuyordum. Yine birilerine anlatinca onlar iyi melekler dediler. Anlatma dediler. Ama anlatinca duymadim bi daha malesef.