Nietzsche yani rüyanda etkisinde kalacağın hayvanlar görmen pek hayra alamet değil gibi 😕 benim gördüğüm rüyalar da o tipti. Mesela iki üç yılan evin içinde dolanıyordu yatak odamda yerde ayaklarımın ucunda falan dolanıyorlardı ben kilitlenmiş gibi gitmelerini bekliyordum rüyamda. Yada yine rüyamda yağmurlu havada camları örtmeye çalışırken pencerelerin kenarından 4 akrep çıkıyordu ne yapsam ölmüyorlardı, ben yıkanırken giderden çıktığını görüyordum. Bir kere de yeni evliyken sürekli evimde kocaman siyah yavaş hareketli sakin bir köpek dolanıyordu. Kapı aralıksa apartmandan içeri giriyordu, hoşt desem de gitmiyordu. Ben bu rüyayı üç defa gördüm. Üçüncü gördüğümde salona giderken peşimden geliyordu, bende ona insanmış gibi neden gitmiyorsun benden bir şey mi istiyorsun gel konuşalım diyip eşimi de çağırıyordum. O siyah köpek yaşlı bir adama dönüşüyordu. Oğlunun kötü huylarından bahsediyordu ben onun peşinde gezmekten köpeğe döndüm diyordu işte bende eşimi o amcanın oğlunu bulması için gönderiyordum. 17 18 yaşında bir delikanlıyı getiriyordu ama yarı baygın halde, gerçekten de adamın bahsettiği gibi madde kullanıyormuş. Biz o gençle konuşuyorduk bak baban ne hale gelmiş, evine dön aileni üzme diyorduk. Ama o hiç cevap vermeden sessizce evden çıkıp gidiyordu. Sonra yaşlı adam tekrar siyah köpeğe dönüşüp üzgünce gidiyordu, ara sıra tekrar yardım ister gibi beliriyordu ben her seferinde sıkıntı ile uyanıyordum. Üç yıl önce aşırı etkisinde kaldığım bir rüyaydı. Ben o gece uykudan uyandım, gözlerimi ovuşturup Allahım sen koru dedim. Sağıma döndüğümde eşimin yerinde o siyah köpek uyuyordu. Korktum nefes nefese kaldım, sonra eşim mi değil mi diye elimle yoklamak istedim omzuna dokundum ama köpeğin tüylerini hissettiğimde besmele çekip çığlık attım sanki boğazımı biri sıkıyormuş gibi yutkunamadım. Eşim uyandı ışıkları açtı. Ben kilitlendim sonra ağlamaya başladım zor kendime geldim. Hala bunun rüya mı gerçek mi olduğunu bilmiyorum ama hocanın dediği zamana bakılırsa muhtemelen bana o zaman musallat olundu. 3 aylık evli iken. Hani başımıza bir olay gelmese o hoca ile asla yollarımız kesişmezdi ve bende bu olaydan habersiz sürekli sıkıntı ve rahatsızlık içinde yaşardım fark etmezdim. Her şeyde bir hayır vardır diyorum. 😰