Meryy Eee sayın @bitterdelisi24. Yok mu senin şu güzel sürükleyici müthiş hikayelerin. İyi gidiyordu o. Yokmu yine soluksuz okuyacağımz hikayelerin 🙃(bu arada rahatsız etmedim umarım etiketleyerek) 🌸
bitterdelisi24 Meryy AA estagfurullah onur duydum ne rahatsızlığı 🥰🥰 aslında yazmak ıstıyorum ama konusunu düşünmek lazım :)
TombulHatun Meryy yazsın yazsın 😂 @bitterdelisi24 sen yaz ben yine birleştirip döktüreyim sonra senin yazdklarını yayın evi ile anlaşıp altına kendim imzamı atıp kitap çıkartayım mı he 😂 😂 😂
HurremSultan Ayy evet benim hastalıktan kaçırdığım o hikaye😋😋 tadı damağımızda kaldı matmazel gxjsxhxgxjx @bitterdelisi24
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 sen bulursun güzel suruleyici konu yaparsın sen en kısa sürede bizi sasirt bitter 😆🥰🥰
fistikli_gaymakli_baklava bitterdelisi24 ayyy çok teşekkür ederim utandım ☺️😚🤭🤭 vala sabahtan beri sırf bu reklamdan giremiyorum gina geldi bana ne olur yaz senin için girerim ☺️☺️
bitterdelisi24 TombulHatun hahha sen yapmazsın 💜😂😂 ama baya uzun olmuş dimi kağıda çıkarınca farkettim bide kcuuk yazılar :) baya da çıkmıştı :)
TombulHatun bitterdelisi24 yapar mıyım kız senin emeğine 😂 evet baya çıktı ya parça parça olunca anlaşılmıyor ama birleştirince de baya güzel oldu hala duruyor dosya yaptım 😂
bitterdelisi24 TombulHatun benden hatıra belki bi 10 yıl sonra dersin bi bitter vardı :) zaman ne cabuk gecıyo zaten anlamıyorum …. 27 yaşına gelmiş olmam 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
TombulHatun bitterdelisi24 üzerine yazdım peride bitterimin hikayesi diye 😂 kız 27 diyo ya şurda 5 ay sonra 30 oluyorum ahh ağlamayacağım
bitterdelisi24 TombulHatun 30 zor dönem :))) ama 32 oldummu rahatlarsın bu dönem dönem :))) ben de 24 ken cok ıyıydım … 27 bana col buyuk gelıyo 😂
TombulHatun bitterdelisi24 30a alışamadm 32 olamam sanırım beyazlarım artıyor sabah psikolojim bozuldu 😂😂
TombulHatun bitterdelisi24 ya boyarımda emziriyorum ya ondan boyamadm geçen ay kestirdim bu ay yine kestireceğim, boya işi sonraya kalacak 😂