Sahra5 Lavinia_ ha bide keşke hiç büyümeseydim çocuk kalsaydım tiripleride ondan sonra başladı zaten😂
Lavinia_ Feyba arman hele de gurbetcilere çok zor ilk zamanlar tanımadığın bir ev bir şehir bir ülke zor
Feyba Lavinia_ Kimse yoktu yanımda gurbetteydim. 18 yaşımda anne oldum. İlk banyosunu ben yaptım işte ozaman büyüdüğümün farkına vardım.😥
HurremSultan Lavinia_ uok canım benim sorun yok🥰 ben küçükken ayrıldılar. Sonra hiç gorumedik evlendikten sonrada eşim vesile oldu gelsin görüşün dedi ben pek istemiyordum artik. Öyle yani annemle evlendikten sonra tanıştım diyebilirim
Ecivicivokke Lavinia_ ben de hala hissedemeyenlerdenim 🤭 eşime göre bunun sebebi annemin bana sorumluluk vermemesi her zorlukta bırak ben yaparım demesiymis. 😳 Haklı olabilir birazcık 🤭
Lavinia_ Ecivicivokke yani tüm anneler öğle değil mi adlı da ben yaparım sen yorulma diyorlar hep şahsen benim annem de öyle
HurremSultan Blondie ben hala cocugum olduğuna inanamıyorum gidip gelip bunu ben mu digurdum diyim seviyorum. Birde 2 numara gelecek düşün ne yani bundan 2 tane mi olcak.diyorum sürekli 😆😆
Lavinia_ Sept ben de hep annem çamaşır suyu kullanınca kokusu hiç hoş gelmez di şu an çamaşır suyu ile bir banyo yapmadığım kaldı 😂😂
Ruzgarin_kadini Evin en büyük çocuğu olarak hep büyüktüm sanırım en büyük çocukların kaderi çocuk olamamak hiç çocuk hissetmedimki büyüdüğümü hissetsem hep büyüktüm ben 🤷♀️
Lavinia_ Ruzgarin_kadini hele de kardeş de erken geliyorsa hiç hissedilmiyor gibi dimi Ben evin en kuçuğuyum ama akrabalar da falan hep öyle gördüm senin dediğin gibj
HurremSultan Blondie ahaha öyle ama gerçekten birde benim kız bana da hiç benzemiyor onun da etkisi olabilir gxjxxgxjcfjxc