eternallove Lavinia_ 30 yaşındayım hala anlamadım 🙄ne ara 30 oldum diye sorup duruyorum kendime çocuk büyütüp ev işlerinin nasıl hakkından geldiğime kendimde inanamıyorum ben büyümedim galiba 😂
Cleopatra Lavinia_ İşte ben de tam tersinim ne zaman büyüdüğümün farkında bile değilim ,sanki hiç küçük olmamışım gibi😂
Blondie Lavinia_ aynen öyle çocuklarına bakıyorsun ben bir anneyim çocuğum var ben arttık büyüdüm diyebiliyorsun🥰
Lavinia_ Sahra5 ya bak doğru kahvaltı hazırlamak yemek yapmak hele de ilk zamanlar, annemi aramışdı gözlerim 🥲
Lavinia_ Feyba arman hele de gurbetcilere çok zor ilk zamanlar tanımadığın bir ev bir şehir bir ülke zor
arman Lavinia_ öyle gerçekten ilk 3 ay markete giderken ben burda ne arıyorum diye sorguluyordum kendimi
Lavinia_ Ecivicivokke yani tüm anneler öğle değil mi adlı da ben yaparım sen yorulma diyorlar hep şahsen benim annem de öyle
Lavinia_ Sept ben de hep annem çamaşır suyu kullanınca kokusu hiç hoş gelmez di şu an çamaşır suyu ile bir banyo yapmadığım kaldı 😂😂
Lavinia_ Ruzgarin_kadini hele de kardeş de erken geliyorsa hiç hissedilmiyor gibi dimi Ben evin en kuçuğuyum ama akrabalar da falan hep öyle gördüm senin dediğin gibj
Ruzgarin_kadini Lavinia_ benden küçük 3 kardeşim var hepsi elimde büyüdü diyebilirim yaşıtlarım sokakta oynarken ben onlara mama yedirirdim 🤷♀️🤷♀️