İyi geceler herkese. 4 yıllık evliyim 2 tane de kızım var. Uzun uzun yazamayacağım. Eşimin telefon şifresini vs bilmiyorum bugün telefonu şarja takmam için verdim ekranı açtım baktım azar dan bildirim gelmiş bende seslendim sen ne karıştırıyosun azar mı indirdin telefonuna diye o da bi hırsla geldi sanane ver şu telefonumu deyip elimden aldı.
Azar programı hakkında
Asel_Asya2020 ben azar programını sadece bu reklamlarda falan çıkıyor ordan biliyorum ne yapmış olabilir orda sizce 🥺
Asel_Asya2020 Sizce ne yapmış olabilir misal?
Cleopatra bilmiyorum ama herşeyi de bekliyorum artık zaten düzgün giden bi evliliğimiz de yok
Asel_Asya2020 büyük ihtimal birileriyle konuşmuştur.
Asel_Asya2020 Elinden aldıktan sonra konuşmadınızmı ne dedi eşin
Nslhnftr Allahın cezası 🤦♀️ zaten sonra da suçunu bastırmak için boş boş konuşup durdu
Ddeniz telefonunun kendi uygulamasıymış ben nerden biliyormuşum azarı öyle şeyler söyledi
Asel_Asya2020 Nasıl yalan söyleyeceğini şaşırmış telefonun kendi uygulamasıymış birde kendini haklı çıkarıp seni bastırmaya çalışmış
Madem bir şey yok kendi uygulaması bir şey saklamıyor açsın versin telefonu eline nasılsa saklayacak bir şeyi yok iste telefonunu canım
Asel_Asya2020 azar programı bildiğim kadarıyla görüntülü konuşma programı yani açık konuşmak gerekirse arananlar orada. Şey yapabilirsin eğer ıphoneyse telefonu App Store gir orada sağ üst köşede mavi butona tıkla sonra satın alınanlara gir eğer indirdiyse telefonuna orada görürsün diğer indirdiği uygulamaları da görürsün android de görünüyor mu bilmiyorum yine bi bakarsın
Asel_Asya2020 uygulamayı bilmediğine yemin bile eder. Böyle de karaktersizler
Asel_Asya2020 suçunu bastırıp sen nerden biliyosun kullandın mı uygulamayı ayağına getiriyor malesef çok saçma bir uygulama dolaştığın yerde birinin memesine çüküne rastlaman an meselesi
Asel_Asya2020 kıraydın o eli ne pislik insanlar var ya madem böyle b*oklar yiyecen niye evlenirsin ki birini garantiye alıp aç köpekler gibi orda burda sürtmek nedir ya🤦♀️
Asel_Asya2020 off ya biriyle konuşmuştur uygulamanın adından belli ya isminde hayır yok üzüldüm acıkcası diger postunu da biliyorum orda anlatmıstın eşini hic degerini bilmiyor sen kendi degerini bil olur mu
Asel_Asya2020 mantıken ne yapılıyordur azar programında sadece beynini ortaya koyarak cvplamanı istiyorum 🥸
Asel_Asya2020 eşimle ayrıldığımız da oda yüklemişti indirip bakayım dedim bakmaz olaydım. Çıplak kızlar erkekler vardı hep. Yani oraya giren normal konusmuyor haberin olsun eşinde sucunu bastırmaya çalışmış belliki. Bence üstüne düs derim normal biryer değil o uygulama
Asel_Asya2020 Bekarlığımda bir kaç kere bakıp çıktığım bir programdı indirmeden hatta para yüklenmeden kullanılmıyor. Kızlara ücretsiz erkekler sırf kız çıksın diye para yüklüyordu bir çok çevirdiğim erkek bunları söylemişti taa o zamanın parasıyla 20 TL yükleyip bir çevirme hakları oluyordu kız için. Ama kızlar çevirdiğinde ister kız geliyordu ister erkek yani kızlara ücretsiz. Şimdi fiyat nedir nasıl ilerliyor bilmiyorum ama çok sıkıntılı bir program ben yüzümü göstermiyordum ama bazı yerlerini gösteren kızlar bile vardı çok iğrençti erkekler de öyle
Asel_Asya2020 orada görüntülü konuşma var canım. Kaydırıyorsun ekranı sırasıyla kişiler geliyor erkek kız yaşlı kesim dolu. Sildirin mutlaka evli erkeğin ne işi olur azarda
Cem Yılmaz’ın bir sahnesi vardı o geldi aklıma
Kadın-bir otel lobisinde sarışın bir kadınla görmüşler seni
Adam-kim söyledi ya?
Vakit kazanmanın bu kadar ucuzluğu olur. Telefonun kendi uygulaması (sıçtı), sen nerden biliyorsun(tüy dikti)
Boşa bence😏
Ddeniz o asla vermez telefonunu zaten şifresini falan da bilmiyorum 🥺