1papatyaa Samsung telefonu şifresini de bilmiyorum ki nasıl bakacağım daha şuan bile yazıyor bana telefonunda yüklü değilmiş ama bildirim gelmiş trendyol falan da yokmuş telefonunda ama ordan geliyormuş falan filan. Aklı sıra karşısında mal var sanıyor gerizekalı
Azar programı hakkında
Yokdahanelerrr bilmediğine yemin etmiyor ama hala üste çıkmaya çalışıyor bir de şerefsiz gece vardiyasında bu hafta işte şuan daha hala yazıyor boş boş yok günahını alıyomuşum da gibi
herseybos oysa ki benim 2 tane bebekten kafamı kaldıracak vaktim olmuyor kendi de çok iyi biliyor ama işte kendini haklı çıkaracak ya sıfatsız
Deleted_1 evliliğe hala alışamamış gibi bazen bekar sanıyo kendini çoğu zaman 🤦♀️
Olivetti biliyoruz heralde ne yapıldığını az çok tahmin ediyorum zaten de yani niye bu şekilde bi cevap 🙄
Blondie anladım çok teşekkür ederim 🤦♀️
Olivetti neyse susuyorum.
_Kahvelikek bir de paralı mı yani? Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Gecemavisi-1 yüklü değilmiş de güya bildirim geliyormuş yine de öyle diyor
LingardiumLeviosa 🥴 aynen bu sahneye döndü gerçekten
Asel_Asya2020 karşında aptal mı var deyin. Çocuk kandırıyor sanki. Hangi telefonun kendi uygulaması olur azar. İtlik yapacan madem evlenme kardeşim evli barklı adamın ne işi var öyle siteler de. İğrenç bi program.
Rouge karşındaki değersiz hissettirince kendi değerini bilsen de pek bi anlamı kalmıyor malesef 🥺
Gecemavisi-1 söyledim zaten inanmayacağımı da biliyor aslında ama işte kıvıracak ya bahane arıyor
Asel_Asya2020 hayır sacmalama öyle deme bizim degerimiz karsıdaki insana baglı degil ki böyle düsünme lütfen yanlıs
Rouge yanlış ama işte artık elimden birşey de gelmiyor hiç yoruldum fazlasıyla
Asel_Asya2020 az cok biliyorum cok kaba eşin .ama biraz da bize baglı canım benim 🌸yani izin vermemek bizim elimizde .birde ihanet kalmıştı onu da yaptı kendine bunu yaptırma güclen yazık günah degil mi sana ne hakkı var?
Asel_Asya2020 bi zahmet sansın psikopat
Rouge çok teşekkür ederim gerçekten çok iyisin 🥰🌸 güçleneceğim inşaAllah 🙏
Asel_Asya2020 ben teşekkür ederim 🤗🥰🌸
- Düzenlendi
Asel_Asya2020 ne dicekti evet yükledim ordan birileriyle konuşuyorum mu dicekti. Tabikide şuan da türlü türlü yalanlar bahaneler uydurcak çünkü kendide biliyor normal bir uygulama olmadığını. Telefonun kendi uygulaması nasil oluyor cok sacmaa ben hic denk gelmedim