Size 3. Olayı anlatmaya geldim. 😂
Ekim aylarındaydık köyden kuzenim geldi ozamanlar nişanlıyım ne yapalım diye düşünürken mangal yakalım bari dedik. Kuzenimle eşim içmek istedi. Normalde eşim pek içmez o gün izin verdim. Neyse bindik arabaya gittik ormana. Yolun kenarı aslında tam orman sayılmaz. Biz mangalla uğraşırken bir tame transit geldi. Silahı siz mi attınız dedi. Silah atılsaydı bizde duyardık. Dedik biz atmadık. Gidin burdan birazdan polis gelir dedi. Biz aileyiz gelse ne yapacak dedik. Neyse bitane de köpeği var büyük köpeklerden. Bunuda besleyin Buda bizden dedi. Tamam dedik. Köpek yanımızdan gitmiyor hiç ama hiçbir şeye de saldırmıyor duruyor öyle. Veriyorsak yiyor. Toplam da 5 kişiyiz. Orman dediğim yerin içinde birde tarla var. İki ağaç arasından giriliyor tarlaya. Bitane traktör geldi. Tarlaya girdi ve hemen geri çıktı gitti. Aradan çok geçmeden geri geldi ve yanımızda bekliyor traktörün içinde. O sıra ben karşı tarlanın girişinde 2 tame bembeyaz birini gördüm birbirleri ile yer değiştirerek ilerliyor aynı yerde gidip gidip geliyorlar. Tek kendim görüyorum sandım kimseye bişey demiyorum ama oraya bakıyorum. Daha sonra eşim ablama sesleniyor sende görüyormusun diye aynı zaman da gözlerini ovalıyor hayal mi görüyorum acaba diye. Köpek desen o tarafa doğru havlayıp duruyor. Biz hepimiz oraya odaklandık bakıyoruz sadece küçük kardeşim görmüyor telefona öyle bir dalmış ki hiçbirşey duymuyor. Eşim ve kuzenim traktörde ki adamın yanına gidip görüyprmsuun abi diye sordu oda evet onun çıktım zaten tarladan dedi. Gece gece tarla sürmeye gelmiş ne Hikmet anlamadık. Neyse eşim ve kuzenim adamın traktörüne bindi tarlanın içine girip bakacaz. Bizde arabamıza bindik. Tarlaya girdik kimse yok ve çıkışı da yoktu. Atladığımız gibi merkeze geldik. Eşim ağlıyor korkudan kuzenim tövbeler ediyor herkes korktu. Tabi biz bunu herkese anlattık. Hatta bizimle çalışan birisi vardı onlar bizde gidelim vs diyordu bide onlarla gittik. Ama ondan önce başka biryere gitmiştik. Eşim yine içti arkdşın kocasıyla. Ama eşim alışkın olmadığından sarhoş oldu. Sonra biz onları gördüğümüz yere gittik. Arkadaşın eşi baya bi korktu eve geldik. Yani arkadaşın evine geldik. Eşim sarhoştu eve götüremedik bitürlü. Eşim koltukta uyuykaldı. Hem uyuyor hem ağlıyor. Aynı zaman da konuşuyor ağlayarak. Bidaha gelmicem tamam kimseye anlatmam götürme beni diyor. Memet ne olur götürme beni diyor. Eşimi uyandırdım kendine geldi. Ve biz sonra öğreniyoruz ki orada yatır varmış adı Mehmetmiş. Böyle de değişik bi olay geçti başımızdan.