Ben de bekarlık zamanlarımda çok olaylar yaşadım bi tanesini anlatim beş alti kardeşiz en büyükleri benim kış ayıydı kimimiz ranzada kimimiz yer yatağında kardeşlerimle aynı odada yatıyoruz elektrikli sobayla ısınıyoruz annemler diğer odada ben ranzada uyuyorum diğerleri yerde neyse bunlar uyurken ayağiyla yorganı itmişler sobanın üstüne gelmiş heryer duman altı elyaf tutuşmuş o esnada dört beş tane cüce insan kolumdan tutuyo ayağımdan tutuyo beni uyandırmaya çalışıyor benimde uykum ağır ısrarla uyanmak istemiyorum onları hissediyorum yarı uyanık yarı uykulu en son yüzüme pislik sürdüler uyanmam için gözümü bi açtım aman Allahım her taraf duman yorgan yeni alev almış bağırarak herkesi uyandırdım elyafı banyoya attık zor bela söndü söndürüyoz dönüyoruz bakıyoruz tekrar alev almış hiç unutmayız o olayı annem hep der sende birşey var diye ben küçükken ne zaman bana kızsa başına birşey gelirmiş annemin bi gün eşarfmanim küçük bi Çamaşır suyu oldu annem bana baya kızdı kalbimi kırdı aynı gün yeni aldığı eteği komple çamaşır suyu oldu nasıl olduğunu da anlamadı