VahsiKralice yeni evlendik sayılır. Eşim devlet işine girdi işte. İlk maaşı da çift maaş alıyorlarya hani. Ozaman 5.5 milyar para aldı. 4 sene önce oluyor bu olay. Bizde kız kıza Antalya’ya tatile gideceğiz. Ablam arkadaşımız ben. Eşimde işe yeni girdiği için evde uyanamam falan annemde kalayım bende dedi. Neyse maaştan 1300 çekmiş eve getirmiş bende nakit taşımayı sevmem karttan kullanırım genelde. Ben yanıma para almıyorum karttan harcarım dedim. Eşimde eve bırakıyorum bende şu kadar alıyorum içimden dedi. Hatta cüzdanının içine parayı koydu cüzdanınıda benm küçük çntam vardı onun içine koydu çantayı da gardolabın da benim pantolonlarım var onların arasına koydu. Bende altın kolyemi çıkarttım makyajlığa koydum. Artık gitme vakti geldi evden çıkıyoruz. Eşim kapıyı kilitledi. Ben Antalya gittim 2 gün sonra eşim beni arıyor hani para götürmeyecektin paralar nerde Allah nerde diye tutturdu. Almadım dedim yalan söyleme diyor. Allahtan kolyemi de götürmüşler de suçlu çıkmadım 😂 kolyem duruyor mu bak dedim. Kolyem de gitmiş. Bileziklere bak dedim bilezikler duruyor altın yüzükler var onlar da duruyor sadece eşimin maaşıyla benm kolyem gitmiş. Bundan önce de altın künye ve kolye gitmişti. Ben onların aldığını anladım ve eşime hemen çık evden tek girme dedim. Akşam annesi ve bnm annemgille evi aramak için geldilerbulamadılar. Hiçbiryer dağınık değil düşünün elleriyle koymuş gibi bulunmuş. Hırsız gelse düzeltmez aynı şekilde bırakamaz. Bilezikler daha kolay yerdeydi alsa onuda alırdılar. Ve biz kapının anahtarını yeni değiştirmiştik. Polis geldi parmak izi denen birşey yok sonra da üstüne düşemedik 3 harfliler bela oluyor ondan sonra. Hatta polis eşimden şüphelendi. Eşim de neden kendi maaşı mı çalayım diyor oda haklı. Eşim okdr korktu ki kaç gün eve tek giremedi. Eşim almış olsaydı ben anlardım. Eşimin o an ki telaşı bile onun almadığını belli ediyor yani. Neyse işte şimdi de yüzüğü mü yamultmuşlar görseniz şok olursunuz kullanmadığım kutusunda duran yüzüğüm yamulmuş. Sürekli uğraşıp duruyorlar valla