Gecemavisi-1 ayy baya uzun olmuş oluyan olurmu bilmem 🤭😅
biz annemlerle yeni eve taşındığımızda başladı herşey ben bekardım o zaman neyse taşjndıktan 4 5 ay sonra erkek kardeşim gece odanın duvarında sarı ışık görüp duruyordu ranzada yatıyorduk ben üstte o altta gündüz anneme söyledi annemler inanmadı ben biliyordum böyle şeyler olduğunu tabi inandım ben çok araştırdım bu konuda neyse bi kaç gece sonra yine oldu kardeşimle nöbet tuttuk biz bende gördüm ışığı boydan boa6bi sarı ışık heryer kağalı perdeler sonuna kadar kapalı elimde bu lazer ışıkları gibi bi fener vardı küçük onu sarı ışığa tutunca kayboldu ben kapattım feneri geri geldi ondan sonra işler sarpa sardı bizle uğraşmaya başladılar her gece kardeşimi korkuturlardı görünüyorlardı gündüz kalkınca anlatıyordu kardeşim abla yerde sürünerek geliyor üstüme dua edince yok oluyor diye neyse hoca hoca gezdik evde büyü var dediler ilk bizden önce oturan kişilere yapılmış ama evde kalmış etkisi bize geçmiş bizden öncekilerde icralık olunca taşınmışlardı zaten neyse bi süre dua ederek yendik sonra anneme görünmeye başladılar hatta anneme dokunuyorlardı taciz etmeye kalkmışlar babam inanmıyordu bu sefer taki kendiside annemin başında bekleyeni görünceye kadar en son bana görünmeye başladılar 3 kişilik bi aile anne baba bide çocuktu biz kardeşimle odaları ayırdık tek yattıpım odanın kapısı benim yatağımın başlık kısmının yanıydı gece 12 de gözümü kapatınca içine bi his doğuyordu uyanıyordum kapıya bakıyordum ayakta beni izliyorlardı sabah 5 e kadar ama odaya giremiyorlardı bi süre böyle devam etti sonra yine hocaya gittik yine aynı şeyler dendi ama çözüm yoktu ne yaptıysak olmadı bi kadına gittik annem bana hamileyken sübyan büyüsü yapılmış annem ne zaman Görse 1 hafta sonra bende görüyordum ve annem ne zaman sinirlense falan her duygusu bana yansıyormuş neyse evlendim evlendikten 4 5 ay sonra salında yatıyordum saat akşam 5 6 gibi hava aydınlık uykulu gözle koridora baktım bişey bana doğru geliyor eşim yatak odasında yatıyordu o sandım dizden aşağısı eşimin ayakları dizden yukarısı bulanık bişey geldi kafamın yanına kadar parkede ayak seslerini duyuyorum bu arada içim ürperdi kıpırdayamadım kulağıma eğildi üfledi kendime geldim içeri gittim eşim yatıyor ondan sonra aralıklarla görmeye başladım hemen hemen 12 yaşımdan şimdiye kadar gördüm (şuan21 yaşındayım) bi arada eşim gececiydi yatak odasında makyaj masasının üstünde deodorant şişesi hareket etti ama öyle bi hareket etmekki yok böyle bişey telefondan ayetel Kürsüyi açmaya çalıştım okumak için bulamadım korkudan kaçtım kağının dışına eşimi aradım geldi annesine bıraktı gece orda kaldım sabah köpeğim vardı evde tek kaldı yemek vermek için eve gittim eşimin yeğeniyle deodorant şişesi eski yerindeydi acayip tırsmıştım normalde korkmam alıştım çünkü ama insan tuhaf oluyor