Ask_hosmus Sansürsüzün yerini aldım ona göre😂😂 Buralar bu aralar durgun, dedim ki “bizim kısçeler azcık coşsun” 😂😂 1-Eşinizle ilişkiye girdiğiniz en saçma yer? 2-Yaptığınız en absürt pozisyon? 3-Ve kim daha coşkulu sex de? İyi eğlenceler kısçelerim💋💋😂
TombulHatun Ask_hosmus oooo buralar alev alacak desene 😂😂😂 1- mutfak tezgahı 2- yok 3- eşit gibiyiz ya 😂😂
Blondie Ask_hosmus 1.Sahilde çukur gibi biryer vardi oraya girmiştik yapmıştık ahahha çok saçma biryerdi Yok Ben 😂😋
Kendinibegenmis Ask_hosmus 1 ayakkabılık 2 emin olamadım neye göre kime göre absürt olur 3 ikimizde 😃
Ask_hosmus TombulHatun alev alsın diye açtım postu fazla sakindi buralar😂 Şu tezgahı denicem Bi gün de bizim tezgah çok yüksek lo 😂bide şu hamilelik Bi bitsin hoplaya zıplaya diyomuşum aahahhahajaj😂😂
TombulHatun Ask_hosmus 😂😂😂😂😂 eşin uzunsa tezgah yüksekliği sorun olmaz bizimde yüksek zaten çocuktan sonra yapmadk ya odası yakın mutfağa ses filan gider diye 😂😂
Kendinibegenmis Ask_hosmus hııı şey var olur mu bacaklarımı sıfır açabiliyorum ben o şekilde yapmıştık masanın üstünde 😃😃
Hassassbirisi Ask_hosmus 1. Sahile gitmiştik mağara gibi ıssız yerler vardı içi bol götürüyor desem yeri oraya girip ayakta elleşmiştik sonra inilti seslerinden zınladı ıssız mağara 🥰 2 pozisyon ismi bilmiyorum ama domalıp arkadan öne sokmuştu anal değil yani 3 eşitiz bazen duruma göre değişiyor
Ask_hosmus Hassassbirisi sonra mağaradaki yarasalar uçuştu 😂 bahsettiğin pozisyon doggy yavru ceylan 😂😂
Pink-pink2 Ask_hosmus 1 - kuaför dükkanı ağda sedyesi 🤭😂 2- sanırım yok 3- ikimizde ama en çok olarak ben 🥰