Esll17 Eşimle kavga ettık. Artık tahammül edemiyorum bu adamı ben tam iyi oldu derken herşeyi alt ust ediyor Bi anda. yenı dogum yaptım dogumum zordu dikiş falan yıprandım baya lohusalıkta bitince korktum bırlıktelik yasayamadık daha 48 gun oldu telefonunda neler yakaladım sureklı Instagram dan kızların profılıne gırmıs hepsi suslu püslü bısey çok zoruma gitti çok uzuldum. Kendıme bakamıyorum iyice yıprandım benı anlaması lazımken böyle yapması soğuttu kendınden.. Söyledm asla dokunamayacaksn artık bana. Zaten istemiyorum bende artık dedi. Beni anlamasını anlayışlı olmasını çok isterdım ama pisliğin teki ne anlar…
Ask_hosmus Esll17 çocuk isteyene kadar ah canım vah canım çocuk olunca da istemiyorum tribine giriyorlar, saygısızlık başka da bişey değil, sanki kendisini babası doğurdu
Marbled Esll17 Kendini eksik görme lütfen. Eşin de dünya yakışıklısı değildir ama onu sevdiğin için başkası aklına gelmiyordur. Onun da gelmemesi lazım. Daha lohusalık yeni bitmiş, anne olmuşsun, yeni bir hayata alışmaya çalışıyorsun. Destek olması gerek.
Rouge Esll17 onlar süslü ben yıprandım kendime bakamıyorum falan deme. herkes bu sürecten geçiyor bitanem bu gecici bisey. sen şimdi iyi olmaya bakıcaksın .kendine haksızlık etme eşinin ayıbını da kendine baglama lütfen .yaptıgı yanlıs hic hos ve bana gore kabul edilir bisey degil .sürekli de böyleymiş olmuyorsa güclü ol güclü dur kendi yoluna bak. bu sürecte de asla kendini suclama bakamıyorum falan deme .eminim o kadar güzelsindir ki yapma kendine bunu.
BQuen Esll17 emin ol sen süslü olsan da gözü dışarda olurdu çünkü bu zihniyet meselesi. Kendi öz evladını doğurmuş karısına saygı duymayan adamin kimseye saygısı olmaz..Dik dur ezdirme kendini. Evladına ve kendi sağlığına odaklan o adam size bakmaya mecbur bebeğini hiç bir şeyden mahrumiyet bırakma. Eşini de zamana bırak bakalım ne olacak
Rouge Esll17 biliyorum canım kötü bir durum birde şimdi ekstra hassassın düsünmen gereken sen ve bebişin baska bisey düsünme sorun sende degil hata onda ne olursa olsun baskasına bakmak bir neden değil sen allah korusun hasta da olabilirdin napıcak o zaman kaldı ki cocuk dünyaya getirmişsin onun kanından canından
Nslhnftr Esll17 Adamın içinde olmayacak bir kere. Sen istediğin kadar süslen püslen o adamın zihniyeti pisse yine gider bakar dışardakine. Bir kadın olarak ona evlat vermişsin sen el üstünde tutacağı zaman. Bu erkeklerin eşlerine tapması lazım ama nerdeee.
Anilla Esll17 Eşinin yapmış olduğu sığırlığı kendinden çıkarma lütfen 🙏 sen dünyada olup olabilecek en kutsal şeyi yapmışsın anne olmuşsun basına taç edeceğine nelere düşmüş yazık zavallı. Kendini toparla ve ona kürkçü dükkanının kapısını göster elbet o kapıya gelecek
Angellove2010 Esll17 yol ver gitsin canım kendini üzmeye değmez istemiyorum artık demiş seni istemeyeni sen hiç isteme kendine gel toparlanmaya çalış olur bunlar geçici lohusalık hali destek olacağına daha aksini yapmış üzme kendini değmez böyle bir adam için kendine bebişinle temiz bir sayfa aç o seni kaybettiğine üzülsün
Miniminibirperi Esll17 Doğum yapmışsın daha yeni. Vücudun dünya kadar değişikliğe uğramış, hormonlar alt üst olmuş. Bide o anlayışsız herif için kendine bakma mecburiyeti duyma. Hangimiz doğumdan sonra per perişan dolasmadik evimizde. Bu o kadar normal ki. İstemediğin halde bakımlı olmak zorunda değilsin. Sen ona bir evlat verdin ama o hıyanet edenlerden oldu. Dünyalar onun olabilecekken o küçük fare deliğinden bakmayı seçti hayata.
Kumruu Esll17 Hepimiz bu süreçten geçtik sayılır kendini boşuna yıpratma ben de lohusalıkta psikolojimi çok bozdum ama eşimden kaynaklı değil bir iki ay geçti gittim kuaföre bakımlarımı yaptırdım saçlarımı boyattım kestirdim kendime geldim. Önce sen kendini iyileştir(ruhsal olarak) erkeklerin de doğumdan sonra bu durumları oluyormuş sadece anne gözüyle bakıyorlar eşlerine geçicidir inşallah.