1bbby NaimeYilmaz guncellemedim ama bende de durum ayni. Bir posta bakayim dedim abartmiyorum 6 reklam cikti🤯
HurremSultan NaimeYilmaz nerde ne zaman düzeldi kriz geçireceğim burda dakka bir reklam giriyor beş tane çarpıya basıyorum Bi yorum okuyabilmek jcin🥺😟
Ginger NaimeYilmaz dün silicektimm iyiki silmemisim duzeldi sadece başta bi kere çıktı daha da çıkmıyor şükür 😄😇
Blondie Eskobar guncelleme yine geldi yaptım düzeldi sadece ilk girdiğinde birkere reklam geliyor bidaha gelmiyor güncelleyin😂
Blondie fuska61 ilk girdiginde birkereligine çıkıyor bidaha çıkmıyor sizde hala devammi ediyor benimde cok reklam geliyordu simdi sadece uygulamaya girdigimde birkere geliyor bidaha gelmiyor
fistikli_gaymakli_baklava NaimeYilmaz valla düzeldi gibi bir kere tek çıktı hala da çıkmadı nazar olmasın ne olur 🥴🥴☺️☺️☺️
fistikli_gaymakli_baklava NaimeYilmaz düzeldi sandım 2 dakikada bir cikio şimdi de 🥴ya ne olur duzelsin
Goat NaimeYilmaz güncellemeyi yapmama rağmen halen eskisi gibi hiç bir düzelme yok malesef 🙄 inşallah artık düzelir çok bunaltıcı her saniye bi post bile okuyamaz olduk
LiTeraRy NaimeYilmaz suanda girdigim de 1 kere geldi daha gelmedi bakalim normalde 2 3 dakikada bir reklam geliyordu suanlik iyi gibi insallah duzelmistir yoksa sevdigim bir uygulama ama ona ragmen silicektim 🤦♀️
Angellove2010 NaimeYilmaz lütfen çözüm bulunsun artık gerçekten sıkıldık her saniye reklam post a giriyoruz çıkıyoruz reklam