Eskobar göktuğu takip edin.Günlük görevler var videoları izleyip 25bin sevgi puanı kazanıyosunuz.Altta Kumbaralar yazıyo ona tıklayacaksınız arama butonundan göktuğu aratacaksınız göktuğ çıkınca zaten sevgi puanı aktar yazısı çıkıyo ona basacaksınız.İnşallah anlatabilmişimdir😊
Lütfen Göktuğun Ölmesine İzin Vermeyim
Eskobar bir bebek yaratıyorsun isim koyuyorsun sonra altta görevler çıkıyor basınca reklam izliyorsun görev tamamlandı diyor gece uyumadan önce yapıyorum ben puanların hepsini birden veriyor öyle olunca sonra kumbara kısmı var orada sma hastası çocuklara tıklayınca çıkıyor hepsi ben tek kişi yerine elimden geldiğince hergün birine vermeye çalışıyorum 😇Rabbim hepsine şifa versin inşallah kimseyi dermansız bırakmasın 🤲🏻
-
Mujahide_esved teşekkür ederim
ikizannesisena merhaba instgram kullanmıyorum nasıl yollayabilirim parayi
Rabbim Şafii ismi şerifiyle tüm hasta bebeklerimize şifa versin inşAllah.Bağışta bulunduğumuzu belirtmemiz gerekiyor sanırım % hesaplaması için.Bağışta bulundum inşAllah bir an önce toplanır.Çevremdekilerden de rica ettim.Bağış yaptıklarında bildirmemiz gerekiyorsa bildirmemiz gerektiğini söylerseniz bildiririm Allah’ın izniyle.
Prensesannesiiiiii instagram kullanmanıza gerek yok dilerseniz size valilik onaylı ibanımızı atabilirim🌸
Yasemsiiii yüzdelik için dekont istiyoruz evet.Allah razı olsun sizden de dekontu kişisel bilgilerinizi gizleyip atarsanız minnettar kalırım🌸
ikizannesisena sma hastası bebekleri görünce içim yanıyor her gördüğüme destek olmaya çalışıyorum yarın atıcam rabbim Göktuğ bebeği korusun size bağışlasın
Seleniko amin inşallah.Bizim yavrumuz hem hastalıkla savaşıyo hem annesizlikle