Ebrugoksu Cicekliperde yarın yollarım dekont çok çok minik ama inşallah yavrum kurtulur biranonce tamamlanır Rabbim şifasını versin kuzuma
ikizannesisena Ebrugoksu Sizin minicik dediğiniz meblağ bizim için çok büyük biliyo musunuz.Tekrar tekrar Allah razı olsun rabbim de sizi sevindirsin inşallah🌸
ikizannesisena Ebrugoksu inanın 1 liranız bile çok değerli.Evet dekontları topluyorum sayım yapıyorum ve görevli arkadaşımıza bildiriyorum🌸
ikizannesisena TÜM OPERATÖRLERDEN GOKTUG YAZIP 6594 E GÖNDEREREK 20 TL DEĞERİNDE BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ🌸
Ariel ikizannesisena yeni gördüm SMS ile yardımcı olmaya çalıştım ufacıkta olsa.İnstagram hesabı da var değil mi çevreme de duyurmak isterim herkes elinde oldukça yardımcı olsun. İnşallah gerekli ilaca bir an önce ulaşır göktuğ. annesinden yediği darbeyle kalp kırıklığı ise;ona çare yok işte😔çok üzüldüm yavruma
ikizannesisena Ariel instagram,twetter,tiktok hesaplarımız var.İnstagramdaki taplingte göktuğun bilgileri,sayfada gerekli belgeleri mevcut.Sma_goktug sayfamızı takibe alırsanız çok seviniriz.Allah razı olsun sizden duyarsız kalmadınız🙏
Yusra Cicekliperde bizim mh. Bu kadın olsa her gördüğümde döverim yemin ederim isterse karakolluk olayım