ikizannesisena Babalar gününde evladına hem annelik hem babalık yapan gencecik bir insanı sevindirebilirsiniz yapacağınız küçük bağışlarla🌸
ikizannesisena Bugün 28 yaşında gencecik bir baba evladının sesini duyurmak için kendisini yakmaya çalıştı
ikizannesisena Cicekliperde acı olan da bu zaten.Dermanı var ama insanların merhametine kalmış.İnsanlar 3 kuruşlarına kıyarsa iyileşecek,kıymazsa ölecek.Bu baba napsın
Cicekliperde ikizannesisena ben inanıyorum kurtulacak. Çevremdeki herkese de söylüyorum. Keşke elden gelse de hepsine yardım edilse .
ikizannesisena Cicekliperde Allah razı olsun hem yardım ettiniz hem yavruma ses oluyosunuz rabbim ne muradınız varsa versin.Biz vazgeçmiyoruz inanıyoruz ama oğlumun minicik bedeni çok yoruldu
Cicekliperde ikizannesisena çok güçlü bir bebek . Allah hepimizden razı olsun . Göktuğ dayanıyor. İnşallah bir an önce toparlanır
Marbled ikizannesisena Twitter etkinliklerine katılıyor musunuz? Öğretmenler olarak katılıyoruz sürekli de merak ettim ☺️
ikizannesisena Marbled malesef twitter kullanmıyorum.Biz instagramda etkinlik yapıyoruz.Grup yöneticisinden biri benim.İkizlerim var yetişemiyorum hepsine.